Producten /

Radio's

Weergave:

Retro radio's met DAB+ en bluetooth om naar uw favoriete muziek te luisteren

Radio’s zijn gemaakt om naar muziek te luisteren, maar tegenwoordig bestaan er zoveel diverse soorten radio’s met talloze opties en mogelijkheden. Hierdoor is eenvoudig muziek luisteren, niet altijd meer zo eenvoudig. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar radio’s die doen waarvoor ze bedoeld zijn: makkelijk muziek maken. Ons assortiment biedt een divers aanbod aan luxe, simpele, gebruiksvriendelijke en DAB+ radio's voor ouderen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor radio’s met uitgebreidere functies, maar ons doel blijft het aanbieden van gebruiksgemak en kwaliteit. Om zo de zelfstandigheid te bevorderen. Het aanbod is uiteenlopend, maar voor al onze retro radio’s geldt:

✔️ Makkelijke en eenvoudige bediening van de radio
✔️ Radio's met herkenbare vormgeving
✔️ Mooi retro design
✔️ Radio is geschikt voor ouderen
✔️ U kunt altijd ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Bent u al bekend met DAB+ radio?

DAB+ radio is de digitale opvolger van AM/FM. Met DAB luistert u naar een digitaal radiosignaal. Hierdoor luistert u ruis- en storingsvrij naar uw favoriete zenders. Bovendien ontvangen DAB radios meer landelijke en regionale zenders dan de FM/AM radios en ontvangt u extra informatie over de artiesten, de weersverwachting en zelfs sportuitslagen. Ook hoeft u niet meer te zoeken naar een frequentie, maar kiest u eenvoudig uw favoriete zender uit een lijst met namen. Kortom, DAB+ radio is echt de nieuwe must-have! Speciaal voor u hebben wij de meest gebruiksvriendelijke en mooiste retro DAB+ radios uitgezocht.

In retro stijl radio luisteren

Naast gebruiksgemak en handige bediening  is ook het ontwerp van een radio van belangrijk. Alle radio’s hebben het ontwerp van een klassieke radio, hiermee is het uiterlijk herkenbaar. Dit alles in een stijlvolle behuizing. Bekijk ons assortiment radio’s voor ouderen en kies degene die perfect bij uw wensen aansluit!

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022