Producten / Radio's /

2e Kans - OER Muziekspeler

2e Kans - OER Muziekspeler
2e Kans - OER Muziekspeler
2e Kans OER Muziekspeler. Deze muziekspelers werken geheel naar behoren. Het enige wat mankeert aan deze muziekspelers is dat de verpakking beschadigd is.
ÔéČ┬á144,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Tweede Kans OER Muziekspeler

Deze OER muziekspelers zijn geheel naar behoren. Het enige wat mankeert is dat de verpakking van deze muziekspelers zijn beschadigd. Daarom worden deze muziekspelers niet als nieuw verkocht. Voor de rest zijn deze muziekspelers geheel nagelopen en gecontroleerd. 

Let op de beschikbaarheid van deze 2e kans OER muziekspelers is beperkt. Het gaat momenteel om enkele stuks.
Hierin geldt op=op.

De volledige productinformatie over deze OER muziekspelers vindt u door op de volgende link te klikken: OER Muziekspeler

 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022