FAQ

Wij beantwoorden uw vraag graag!

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen aan ons bedrijf. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar: info@oer-audio.nl. Wij proberen je vraag binnen 24 uur te beantwoorden. 


Meest gestelde vragen
Wat zijn mijn verzendkosten?
Wij proberen zo goedkoop mogelijk te verzenden, maar wel goed te verpakken! De verzendkosten voor Nederland zijn € 3,95 per bestelling.

Naast Nederland versturen wij ook naar België. De verzendkosten voor België zijn € 7,95 per bestelling.


Kan ik mijn bestelling naar het buitenland laten versturen?
Ja, dat kan! Tijdens het bestellen kunt u een ander land als afleverland selecteren met de bijbehorende adresgegevens. Staat het betreffende land er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice. Let op! De verzendkosten wijken af van het standaard tarief.

Bestellen
Hoe kan ik bestellen?
Er kan via onze webwinkel besteld worden. Eventueel kunt u om assistentie vragen per email of via de telefoon.

Wanneer komt mijn bestelling aan?
Wij hanteren een levertijd van vier werkdagen mits de bestelling voor 16.00 uur is gedaan.

Betaling
Hoe kan ik betalen?
Via IDeal wordt u doorgeleid naar de online betaalomgeving van uw bank. Besteld u voor een bedrijf of (zorg)instelling, dan kunt u ook op factuur bestellen bij ons. Stuur ons even een mail (info@oer-audio.nl) mocht dit het geval zijn.

Is contant betalen ook mogelijk?
Nee contant betalingen zijn niet mogelijk.

Levering
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Uw bestelling wordt stevig en goed verpakt in een kartonnendoos. Mocht uw bestelling beschadigd raken, bel of mail ons dan, dan lossen wij dit samen op!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Wij hanteren een standaard levertijd van vier werkdagen mits de bestelling voor 16.00 uur is gedaan. Echter kan de verzenddtijd per product verschillen, deze informatie vindt u terug bij de productpagina's. Bovendien sturen wij altijd zo snel mogelijk, dus het kan heel goed dat u uw bestelling sneller in huis heeft.

Wat zijn mijn verzendkosten?
Wij versturen alles verzekerd. Mocht er dus iets kapot bij u arriveren, neem contact met ons op, dan lossen we dit op! De verzendkosten zijn € 3,95 euro per bestelling.

Contact
Kan ik bij jullie langskomen?
Langskomen kan alleen op afspraak. Wij hebben namelijk een webwinkel en geen winkel.

Wat zijn jullie gegevens?
Onze gegevens zijn:

Oer-Audio.nl
Van Cleeffkade 15
1431BA Aalsmeer


Email: info@oer-audio.nl

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022