Oer-Audio.nl

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Oer-Audio wil ouderen toegang geven tot muziek. In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer-Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit. 
 

Het verhaal achter en het onstaan van Oer-Audio

Het idee voor Oer Audio is begonnen bij de moeder één van de oprichters. Zij zong altijd liedjes als zij op bezoek ging bij haar vriendin met dementie. Dit had een enorm positief effect. Toen ze dat vertelde realiseerde we ons dat hier een sleutel lag om het welzijn van mensen met Alzheimer te verbeteren. Als we muziek konden aanbieden dat aansluit bij de persoon en wat makkelijk en vaak aan kon zonder of met weinig hulp van derden. Zo is het idee ontstaan van de Oer Muziekspelers en andere eenvoudige radio's of hulpmiddelen voor ouderen. 

De inspiratie voor de naam OER komt bij de grootmoeder van één van de oprichters vandaan. Ook zij had dementie en bij haar hebben wij de muziekspeler met haar favoriete muziek getest. Wat genoot zij hier enorm van en wat deed dit haar goed. Zij woonde in Friesland, en grootmoeder in het Fries is "beppe", maar overgrootmoeder is "oerbeppe". Wat een mooie naam vonden wij. Daarnaast staat oer voor oorsprong, simpel en eenvoudig. Ook staat oer voor degelijkheid en kwaliteit. Zo is het idee voor "Oer" ontstaan. 

Onze missie is ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding te brengen met hun familie.

Naast dat wij ons inzetten voor ouderen, naast dat wij staan voor gebruiksgemak en kwaliteit, bieden wij u onze producten aan tegen scherpe prijzen. Onze producten worden snel thuis afgeleverd en als u niet tevreden bent kunnen de producten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

  • Retourneren binnen 14 dagen

  • 7 dagen per week de beste service

  • Gebruiksgemak en kwaliteit

  • De beste producten voor ouderen

  • Producten speciaal voor mensen met dementie


Overige bedrijfsinformatie: 
KvK-nummer: 87904438
Btw-nummer: NL864443560B01
Vestigingsadres: Van Cleeffkade 15, 1431BA, Aalsmeer
Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022