Oer-Audio.nl

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Oer-Audio wil ouderen toegang geven tot muziek. In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur en daarom focust het team van Oer-Audio zich op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. De tweesleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang te geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding te brengen met hun familie.

Naast dat wij ons inzetten voor ouderen, naast dat wij staan voor gebruiksgemak en kwaliteit, bieden wij u onze producten aan tegen scherpe prijzen. Onze producten worden snel thuis afgeleverd en als u niet tevreden bent kunnen de producten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.
 
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • 7 dagen per week de beste service
  • Gebruiksgemak en kwaliteit
  • De beste producten voor ouderenOver OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018