Doelgroepen /

Cadeaus voor iemand met dementie

Weergave:

Bijzondere cadeaus voor mensen met dementie

Een cadeau uitzoeken voor iemand met dementie kan lastig zijn. Wat is een geschikt cadeau?  Vooral wanneer u minder bekend bent met dementie heeft u misschien geen idee wat geschikt is om te geven. Wij hebben een paar opties op een rijtje gezet.

Geef iemand met dementie toegang tot muziek

Muziek is van onschatbare waarde. Dit kan door samen te zingen of naar muziek te luisteren. Belangrijk is dat de muziek herkenbaar is. Herkenbare muziek uit het verleden geeft vaak plezier. Muziek dat vroeger gewaardeerd werd, heeft een persoon met dementie nu vaak ook veel plezier aan. Wij hebben in ons assortiment een muziekspeler speciaal voor mensen met dementie: de Oer Muziekspeler. Deze radio voor dementerenden heeft een herkenbare traditionele vormgeving. Herkenbare muziek uit een herkenbaar apparaat is een mooie combinatie. Dit apparaat is dan ook geschikt als cadeau voor iemand met dementie.  

Maar is zo'n muziekspeler dan niet te ingewikkeld in de bediening?
Bekijk hieronder hoe de Oer Muziekspeler wordt gebruikt door een demente oudere die de muziekspeler ontving als cadeau:

Foto’s spreken tot de verbeelding en zorgen voor mooie herinneringen

Ook het terugkijken van foto’s van de kindertijd, de jeugd, belangrijke perioden uit iemands leven, foto’s van vrienden en familie kan als enorm plezierig worden ervaren. Wij bieden een interactieve digitale fotolijst aan waarop dit eenvoudig gaat. Deze fotolijst geeft vrienden en/of familie ook de mogelijkheid om realtime foto’s te sturen van waar dan ook ter wereld. Op deze manier gaan wij eenzaamheid onder ouderen tegen. Dit apparaat is een mooi cadeau voor iemand met alzheimer.

Hierboven vindt u deze producten. Klik op de desbetreffende producten voor een uitgebreidere productbeschrijving en bijbehorende kenmerken. Onze producten hebben echt iets extra’s te bieden, verhogen de kwaliteit van leven en zijn speciaal uitgezocht voor ouderen met dementie.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022