Doelgroepen /

Cadeaus voor iemand met dementie

Weergave:
 

Geef een mooi en bijzonder cadeau aan iemand met dementie.

Wat voor cadeau kun je voor een familielid, vriend of bekende die aan dementie lijdt kopen? Wat is een geschikt cadeau?  Vooral wanneer je minder bekend bent met dementie heb je misschien geen idee wat geschikt is om te geven. Wij hebben een paar opties op een rijtje gezet:

Muziek
Iets wat bijna altijd van onschatbare waarde is, is muziek. Dit kan door samen te zingen of naar muziek te luisteren. Belangrijk is dat de muziek herkenbaar is. Herkenbare muziek uit het verleden geeft vaak plezier. Aan muziek die vroeger gewaardeerd werd, heeft een dement iemand nu vaak ook veel plezier. Wij hebben in ons assortiment een muziekspeler speciaal voor mensen met dementie: de OER Music Player. Deze radio voor dementerenden heeft een herkenbare traditionele vormgeving. Herkenbare muziek uit een herkenbaar apparaat is een mooie combinatie. Dit apparaat is dan ook bijzonder mooi cadeau voor iemand met dementie.  

Bekijk hieronder hoe de muziekspeler wordt gebruikt door een demente oudere die de muziekspeler ontving als cadeau:

 

Foto’s
Ook het terugkijken van foto’s van de kindertijd, de jeugd, belangrijke perioden uit iemands leven, foto’s van vrienden en familie kan als enorm plezierig worden ervaren. Wij bieden een digitale fotolijst aan waarop dit eenvoudig gaat. Deze fotolijst geeft vrienden en/of familie ook de mogelijkheid om realtime foto’s te sturen van waar dan ook ter wereld. Op deze manier gaan wij eenzaamheid onder ouderen tegen. Dit apparaat is een mooi cadeau voor iemand met alzheimer.

Hieronder vindt u deze producten. Klik op de desbetreffende producten voor een uitgebreidere productbeschrijving en bijbehorende kenmerken. Onze producten hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven.


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018