Doelgroepen / Mensen met dementie /

Muziekbeer Arthur (dementievriendelijk)

Muziekbeer Arthur (dementievriendelijk)
Muziekbeer Arthur (dementievriendelijk)
Arthur is een muzikale beer speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Deze zachte beer combineert de voordelen van muziek met het gevoel ergens voor te mogen zorgen. Ruimte voor 1.000 nummers.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 89,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Arthur de zingende teddybeer: Speciaal voor ouderen met dementie

Arthur de Beer is een zachte “zingende” teddybeer. Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Deze lieve teddybeer zorgt voor ontspanning en sociaal contact. Ook prikkelt Arthur de Beer het brein als de muziek begint te spelen. Voor iemand met dementie is muziek van grote toegevoegde waarde. Met Muziekbeer Arthur combineert u de voordelen van muziek met het zorggevoel. Het is voor mensen met dementie namelijk heel fijn om het gevoel te hebben ergens voor te kunnen zorgen. Arthur de beer heeft het allebei. Vul de beer met iemands eigen favoriete muziek. Er is ruimte voor meer dan 1.000 nummers. Knijp zacht in het linker pootje van de beer en hij begint te “zingen”. Verder houdt de beer van knuffelen en is hij lekker zacht. Dit voelt veilig en vertrouwd. 

✔️  De beer is rustgevend
✔️  Stimuleert het brein met muziek
✔️  Verhoogt het bewustzijn en zelfwaardigheid
✔️  De beer maakt mensen toegankelijk
✔️  Speciaal ontworpen voor ouderen met dementie
   

Ergens voor mogen zorgen voelt vertrouwd

Het  zorgen voor en de interactie met een zachte beer maakt iets los. Het geeft een gevoel van veiligheid, zelfwaardigheid en maakt moederlijke/vaderlijke gevoelens los. Samen met leuke muziek maakt dit mensen actief en verhoogt het niveau van bewustzijn.

De beer werkt als een MP3 Speler
Arthur de beer heeft op zijn rug een opening met klittenband. Hier zit een ingebouwde MP3-speler verstopt. De beer werkt op batterijen die veilig zijn verstopt (batterijen niet inbegrepen). Koppel de beer eenvoudig met een usb-kabel aan de computer. De beer kan gevuld worden met luisterboeken, leuke liedjes, verzorgende ritmes of zelfs Bijbelverhalen. De beer heeft in intern geheugen van 4GB. Hiermee is er ruimte voor meer dan 1.000 nummers. 

Opzoek naar iets wat je iemand met dementie cadeau kunt geven? Geef hen deze lieve muzikale beer. Arthur de beer voegt iets toe aan de kwaliteit van leven en maakt iets warms los in mensen. 

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022