Doelgroepen /

Verpleeg- en verzorgingshuis

Weergave:
 

Aangenaam wonen in een verzorgingshuis, genieten van eigen muziek en luisteren naar mooie luisterboeken.

Eén van de plekken waar ouderen hun thuis vinden zijn zorgcentra en verzorgingshuizen. In verzorgingshuizen is het uitgangspunt vaak om aan de wensen en behoeften van de inwoners te voldoen. Met als doel het wonen zo aangenaam mogelijk te maken. Huis geven aan velen ouderen betekent ook dat er zaken zijn als eenzaamheid en het vermaken van ouderen waarmee je te maken krijgt. Het zo aangenaam mogelijk wonen in een verzorgingshuis en het verhogen van de levenskwaliteit is ook iets wat wij hoog hebben staan.

Wij bieden een divers assortiment aan producten die in het teken staan eenvoud, gemak, en kwaliteit. Producten die goed tot hun recht komen in een verzorgingshuis en helpen bij het tegengaan van de eenzaamheid onder ouderen. Bijvoorbeeld een handige tablet voor ouderen en een fotolijst die het mogelijk maken om op eenvoudige manier te connecten met naasten vrienden en/of familie op afstand. Op de tablet luistert u ook eenvoudig naar een luisterboek. Of luister naar uw eigen muziek met de OER Music Player.

Bekijk hieronder hoe de muziekspeler wordt gebruikt door een demente oudere die de muziekspeler ontving als cadeau:

 

Laat u verrassen door ons aanbod voor ouderen. Onze producten voor ouderen hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven. Voor iedereen is er een passende oplossing. Ontdek ons assortiment!


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018