Doelgroepen /

Verpleeg- en verzorgingshuis

Weergave:
 

Speciaal voor zorginstellingen: Producten voor het welzijn van de bewoners. Aangenaam wonen, genieten van eigen muziek en luisteren naar mooie luisterboeken.

Veel van onze ouderen vinden hun thuis in zorgcentra en verzorgingshuizen. Hier is het uitgangspunt om aan de wensen en behoeften van de inwoners te voldoen. Met als doel het wonen en leven zo aangenaam mogelijk te maken. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze producten die de kwaliteit van leven verhogen. Zo hebben wij voor zorginstellingen, die te maken hebben met deze doelgroep, producten op het gebied van audio en beeld in kaart gebracht. 

Producten die helpen om de verbinding te houden met familie en vrienden
Wij bieden een divers assortiment aan producten die in het teken staan eenvoud, gemak, en kwaliteit. Producten die goed tot hun recht komen in een verzorgingshuis en helpen bij het tegengaan van de eenzaamheid onder ouderen. Bijvoorbeeld een handige tablet voor ouderen en een fotolijst die het mogelijk maken om op eenvoudige manier te verbinden met naasten vrienden en/of familie op afstand. Op de tablet luistert u ook eenvoudig naar een luisterboek.

Wij zijn groot voorstander van meer muziek in de zorg
Muziek heeft een wonderbaarlijke werking op ons mensen en helemaal op ouderen met dementie. Het zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen, het haalt herinneringen van vroeger naar boven en het vergemakkelijkt de zorg voor mensen. Belangrijk is dat de muziek herkenbaar is. Met de OER Music Player luistert iemand eenvoudig naar muziek.

Bekijk hieronder hoe de muziekspeler wordt gebruikt door een demente oudere die de muziekspeler ontving als cadeau:

 

Betaling voor zorginstellingen kan op factuur
Niet geheel onbelangrijk voor instellingen is dat er op factuur besteld kan worden. Uiteraard kan dit ook bij Oer Audio. Wilt u een bestelling op factuur plaatsen? Stuur ons een maitlje (info@oer-audio.nl) en dan maken wij dit in orde voor u.

Producten speciaal geselecteerd voor ouderen
Laat u verrassen door ons aanbod voor ouderen. Onze producten voor ouderen hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven. Voor iedereen is er een passende oplossing. Ontdek ons assortiment!


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018