Doelgroepen /

Verpleeg- en verzorgingshuis

Weergave:

Speciaal voor zorginstellingen: Aangenaam wonen, genieten van eigen muziek en luisteren naar mooie luisterboeken

Veel van onze ouderen vinden hun thuis in zorgcentra en verzorgingshuizen. Hier is het uitgangspunt om aan de wensen en behoeften van de inwoners te voldoen. Met als doel het wonen en leven zo aangenaam mogelijk te maken. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze producten die de kwaliteit van leven verhogen. Zo hebben wij voor zorginstellingen diverse producten op het gebied van audio en beeld. 

De verbinding met vrienden en familie is erg belangrijk

Het is erg belangrijk om verbonden te blijven met familie en vrienden. Dit voorkomt eenzaamheid bij ouderen en houdt hen betrokken. Soms is langsgaan niet altijd mogelijk, gelukkig zijn er een hoop producten die deze contactmoment kunnen faciliteren. Bijvoorbeeld de interactieve fotolijst. Deze maken het mogelijk maken om op eenvoudige manier op afstand te te verbinden met naasten, vrienden en/of familie. Op de tablet luistert u ook eenvoudig naar een luisterboek.

Wij zijn groot voorstander van meer muziek in de zorg

Er wordt veel campagne gemaakt voor meer muziek in de zorg. Dit is niet onlogisch, muziek heeft namelijk een wonderbaarlijke werking op ons mensen en helemaal op ouderen met dementie. Het zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen, het haalt herinneringen van vroeger naar boven en het vergemakkelijkt de zorg voor mensen. Belangrijk is dat de muziek herkenbaar is. Met de Oer Muziekspeler luistert iemand eenvoudig naar zijn/haar eigen muziek. Bekijk hieronder hoe de muziekspeler wordt gebruikt door een demente oudere die de muziekspeler ontving als cadeau:

 

Betaling voor zorginstellingen kan op factuur

Niet geheel onbelangrijk voor instellingen is dat er op factuur besteld kan worden. Uiteraard kan dit ook bij Oer Audio. Wilt u een bestelling op factuur plaatsen? Stuur ons een maitlje (info@oer-audio.nl) en dan maken wij dit in orde voor u.

Producten speciaal geselecteerd voor ouderen

Laat u verrassen door ons aanbod voor ouderen. Onze producten voor ouderen hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven. Voor iedereen is er een passende oplossing. Ontdek ons assortiment!


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022