Professionals aan het woord over de OER Muziekspeler

Wij vroegen diverse deskundigen om iets te vertellen over hun ervaringen met onze OER Muziekspeler. Hieronder vindt u een aantal filmpjes die wij toegestuurd kregen van diversen mensen vanuit hun rol als professional. 

Wij zijn erg blij om professionals te mogen ondersteunen in hun werkzaamheden met o.a. onze OER Muziekspeler. Wij hopen u te inspireren om ook aan de slag te gaan met de OER Muziekspeler, zodat wij met elkaar muziek steeds breder in te zetten in de zorg. 

Wilt u als professional ook een review achterlaten? Dat zouden wij erg blij mee zijn en enorm waarderen. Stuur ons een e-mail en dan stemmen wij het één en ander met u af. Ons mailadres is: info@oer-audio.nl of vul het contactformulier in. 
 
Joop Roovers (Muziektherapeut bij PZC Dordrecht) over de OER Radio
 

Ignar Rip (Bedenker en schrijver van de MuziekGeluk methodiek) over de OER Muziekspeler
 
 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022