Klantvideo's van de OER Muziekspeler

Hieronder vindt u diverse ingestuurde filmpjes door klanten. Filmpjes waarop de OER Muziekspeler in gebruik is te zien in verschillende omgevingen. Het zijn ontroerende en tegelijkertijd verblijdende en hartverwarmende filmpjes. Hopelijk zijn de filmpjes een bron van inspiratie. 

Heeft u ook mooi beeldmateriaal dat u zou willen delen? Wij zouden daar heel blij mee zijn. Stuur ons dan een e-mail, dan stemmen wij één en ander met u af. Ons mailadres is: info@oer-audio.nl of vul het contactformulier in.  

Muziek heeft de kracht om te ontroeren en te verblijden tegelijkertijd
 

Beppe ontvangt de OER Muziekspeler als cadeau
 

Lekker dansen op de muziek van Frank Sinatra
 

Heerlijk wegdromen op klassieke muziek
 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2024