Producten /

Beeld

Weergave:
 

Kijkt u ook zo graag naar foto's van de kleinkinderen? Dat kan heel gemakkelijk met onze tablet voor ouderen!

Hoofdzakelijk richten wij ons specifiek audio voor ouderen zoals radio’s en platenspelers, maar wij kijken verder dan dat. Soms is er namelijk meer dan alleen audio nodig om de kwaliteit van leven te verbeteren en is de toevoeging van beeld enorm waardevol. Neem bijvoorbeeld gebeld worden via een mooie tablet voor ouderen met speakers, waar je elkaar niet alleen hoort, maar ook ziet! In veel gevallen maakt dit de beleving compleet. Wij hebben een divers aanbod aan producten waaronder een tablet met speakers, gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. Het aanbod is uiteenlopend maar voor alle producten geldt:
 
  • Makkelijke en eenvoudige bediening
  • Herkenbare vormgeving
  • Verhogen de kwaliteit van leven
  • Geschikt voor ouderen

Zie elkaar vanaf de andere kant van de wereld
Of het ontvangen van foto’s vanuit waar ook ter wereld. Zo kunt u meegenieten met naasten, vrienden en/of familie die bijvoorbeeld een mooie reis maken aan de andere kant van de wereld of genieten van een lekker dagje het uit. Het lijkt net alsof u erbij bent! Dit kan met de digitale fotolijst uit ons assortiment. Bekijk ons gehele assortiment aan tablets voor ouderen en andere beeldproducten voor ouderen en kies degene die perfect bij uw wensen aansluit!

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.
 


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018