Producten /

Beeld

Weergave:


Bezig met laden...

Tablets en interactieve fotolijsten, speciaal voor ouderen 

Innovatieve gadgets voor ouderen, maar dan wel makkelijk in de bediening? Ja dat kan zeker. In een wereld vol technologische ontwikkelingen en nieuwe gadgets, heeft u misschien het idee dat dat allemaal voor de jeugd is. Dit is zeker niet zo. Wij hebben speciaal voor u mooie producten geselecteerd die ook nog eens iets toevoegen aan de kwaliteit van het dagelijkse leven. Speciaal voor pa/ma of voor opa/oma. 
 

  • Makkelijke en eenvoudige bediening

  • Herkenbare vormgeving

  • Verhogen de kwaliteit van leven

  • Geschikt voor ouderen

  • Ruilen/retourneren binnen 14 dagen


Foto's ontvangen op een interactieve fotolijst, zelfs vanaf de andere kant van de wereld

Of het ontvangen van foto’s vanuit waar ook ter wereld. Zo kunt u meegenieten met naasten, vrienden en/of familie die bijvoorbeeld een mooie reis maken aan de andere kant van de wereld of genieten van een lekker dagje het uit. Het lijkt net alsof u erbij bent! Dit kan met de digitale/interactieve fotolijst uit ons assortiment. Bekijk ons gehele assortiment aan tablets voor ouderen en andere beeldproducten voor ouderen en kies degene die perfect bij uw wensen aansluit!

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022