Doelgroepen / Mensen met dementie /

OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm)

OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm)
OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm)
OER Digitale fotolijst met WiFi (25,7 cm)
Verstuur liefdevolle foto's naar opa en oma met onze moderne Digitale WiFi fotolijst. Een warme connectie, zelfs op afstand. Honderden herinneringen, één fotolijst

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 129,00
€ 109,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Interactieve WiFi Fotolijst: Houd Geliefden Dichtbij, waar ze ook zijn


Met de moderne Interactieve WiFi Fotolijst breng je direct een glimlach op het gezicht van opa en oma, waar ze zich ook bevinden. In een tijd waarin afstand ons scheidt, biedt deze fotolijst een warme verbinding. Geef het gevoel van een knus familiebezoek, zelfs als persoonlijke ontmoetingen niet mogelijk zijn. Het versturen van een spontane foto naar de woonkamer of slaapkamer van je geliefden was nog nooit zo eenvoudig.

Eenzaamheid onder ouderen is een uitdaging, vooral nu. Maar met de Interactieve WiFi Fotolijst blijft de familie altijd dichtbij. Verstuur moeiteloos foto's vanaf je telefoon naar de fotolijst via een gratis App. Dankzij het strakke design en het heldere scherm komen de beelden tot leven. Met maar liefst 8GB intern geheugen is er ruimte voor duizenden kostbare herinneringen.

✔️ Beleef foto's van vrienden en familie op een nieuwe manier
✔️ Direct foto's verzenden naar de fotolijst vanaf je telefoon
✔️ Groot intern geheugen voor talloze herinneringen
✔️ Hedendaags design met scherp en levendig beeld
✔️ Breng betrokkenheid tussen generaties, zelfs op afstand

Waarom kiezen voor onze Interactieve WiFi Fotolijst?

Deze innovatieve fotolijst is speciaal ontworpen om ouderen te verbinden met hun geliefden. Foto's worden direct vanaf elke plek ter wereld naar de fotolijst gestuurd via wifi. Of het nu gaat om vakantieavonturen, gezinsuitjes of het dagelijks leven, deze fotolijst legt alle kostbare momenten vast. Jij bepaalt wie foto's kunnen sturen, zodat de hele familie kan bijdragen aan dit unieke visuele dagboek.

Wat maakt deze WiFi fotolijst zo speciaal?

Elke foto creëert een klein, kostbaar contactmoment. Dit is van onschatbare waarde, vooral in tijden van afstand. Hoewel fysieke bezoeken misschien niet mogelijk zijn, verbindt deze fotolijst harten op een bijzondere manier. Opa en oma kunnen ontspannen met een kopje koffie en genieten van de variërende beelden van hun geliefden. Met een instelbare rotatiesnelheid van 10 seconden tot 30 minuten, bepaal je zelf het tempo van de herinneringen. Een programmeerbare timer schakelt de lijst in en uit, zodat deze altijd past bij hun dagelijkse routine. Geef dit kleine geschenk met een immense betekenis, en breng vreugde in het leven van grootouders zoals nooit tevoren.
 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022