Producten /

Platenspelers

Weergave:
 

Met deze nostalgische en luxe platenspelers herleeft u oude en nieuwe tijden

Heeft u de opgeborgen lp's al tevoorschijn gehaald? Wie had dat gedacht dat we weer naar platen zouden gaan luisteren, maar het wordt weer helemaal hot. Met onze retro platenspelers luistert u eenvoudig naar uw favoriete hits en en dit alles zonder teveel moeite. Wij zijn voor u opzoek gegaan naar goede platenspelers die doen waarvoor ze bedoeld zijn: muziek maken.

Ons assortiment biedt een divers aanbod aan luxe, simpele en gebruiksvriendelijke voor ouderen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor platenspelers met uitgebreidere functies, zoals het digitaliseren van uw lp’s. Wel blijven al onze platenspelers in het teken staan van gebruiksgemak en kwaliteit.  Om zo de zelfstandigheid te bevorderen. Het aanbod is uiteenlopend, maar voor alle platenspelers geldt:

  • Makkelijke en eenvoudige bediening van de platenspeler

  • Platenspeler heeft een herkenbare vormgeving

  • Platenspeler verhoogt de kwaliteit van leven

  • Platenspeler is geschikt voor ouderen

  • Ruilen/retourneren binnen 14 dagen

Platenspelers in retro stijl maar met een modern randje

Naast alleen uw platen afspelen, doen onze platenspelers nog meer. U kunt namelijk uw platen digitaliseren, zodat u overal kunt genieten van die uw favoriete hits. Dit alles eenvoudig terwijl u geniet van de muziek vanuit uw luite stoel. Maar er is nog meer: bekijk onze complete muzieksystemen eens. Naast het afspelen van uw platen, kunt u hiermee ook luisteren naar CD's, cassettes, en zelfs radio. Sindskort naast AM/FM radio, ook met DAB+.

Naast gebruiksgemak en handige bediening is ook het ontwerp van de platenspeler belangrijk. Wij bieden een divers aantal platenspelers van luxe, simpel tot klassiek ontwerp. Bekijk ons assortiment platenspelers voor ouderen en kies degene die perfect bij uw wensen aansluit!

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019