Producten / Platenspelers /

OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler)

OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler)
OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler) OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler)
OER LS-50WD grijs (Simpele platenspeler)
Simpele platenspeler met ingebouwde speakers en mogelijkheid tot digitalisering in grijze uitvoering.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

ÔéČ┬á139,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Simpel en eenvoudig naar luisteren naar uw favoriete lp’s

Met deze platenspeler combineert u stijl en gemak. Gebruiksgemak staat bij deze mooie platenspeler centraal. Met een paar knoppen bedient u de platenspeler en de twee ingebouwde luidsprekers zorgen ervoor dat u direct kunt genieten van uw muziek. Wilt u de platenspeler aansluiten op een externe stereoset? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Herleef dierbare herinneringen met het luisteren naar oude platen van vroeger.
 

Maak van uw lp collectie een digitale muziekcollectie

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze platenspeler digitaliseert u lp’s naar mp3 formaat. Dan bent u in het vervolg niet altijd afhankelijk van een platenspeler en de lp’s.

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen

  • Beschikt over twee ingebouwde luidsprekers en ingebouwde voorversterker 

  • Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch

  • Digitaliseer gemakkelijk uw lp’s via USB naar mp3 formaat

  • Platenspeler perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022