Doelgroepen /

Cadeaus tegen eenzaamheid

Weergave:
 

Producten in de strijd tegen eenzaamheid bij ouderen

De rijksoverheid meldde onlangs dat zij eenzaamheid eerder willen signaleren en de trend van eenzaamheid onder ouderen willen doorbreken. Eenzaamheid neemt op dit moment namelijk toe met de leeftijd. Tijd om dit aan te pakken, aldus de overheid, zo ook vinden wij. Hieronder een aantal opties om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan.

Videobellen is heel eenvoudig en creëert een mooi contactmoment

De enorme technologische ontwikkeling komt ook met mooie oplossingen. Videobellen maakt het mogelijk om plaats onafhankelijk met elkaar te bellen en elkaar tegelijkertijd ook te zien. Hiervoor hebben wij een handige tablet met ingebouwde speakers. Deze tablet is ideaal voor ouderen en maakt videobellen enorm eenvoudig. Zet het apparaat in de woonkamer bij pa of ma en bel hen eenvoudig even terwijl je op zakenreis bent. Of juist opa of oma terwijl je aan het backpacken bent door Australië. Met deze tablet is het voor hen net alsof je bij elkaar bent, een heel mooi cadeau tegen eenzaamheid.

Een interactieve fotolijst voor bij opa en oma

De digitale fotolijst, wie kent hem niet. Maar bent u al bekend met de interactieve fotolijst? Stuur eenvoudig vanaf afstand foto’s naar de fotolijst. Of je nu in het dorpje verder op zit, in Zuid-Frankrijk of aan de andere kant van de wereld via een app stuur je met een paar klikken een foto direct naar de fotolijst bij opa en oma in de woonkamer. Altijd leuk om foto’s van de kinderen en kleinkinderen te ontvangen! Deze fotolijst is een mooi cadeau tegen eenzaamheid.

Hierboven vindt u de producten. Klik op het desbetreffende product voor een uitgebreidere productbeschrijving en bijbehorende kenmerken. Onze producten hebben echt iets extra’s te bieden, verhogen de kwaliteit van leven en zijn speciaal geselecteerd voor ouderen.


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019