Doelgroepen /

Luisterboeken

Weergave:


Bezig met laden...

Luisteren naar een mooi boek vanuit de luie stoel

Houdt u niet van lezen, maar wel van een goed boek? Of gaat lezen om welke reden dan ook niet meer? Een goed alternatief voor het lezen van boeken is het luisteren naar een luisterboek. Beleef de spanning van een goed boek vanuit de luie stoel, zonder te moeten lezen. Dit is een ideale oplossing voor iemand die slechtziend is, voor iemand waarbij lezen minder goed gaat of gewoon omdat het erg ontspannen is. U kunt onder andere luisteren naar een luisterboek via onze OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler speelt alles af zolang het mp3-bestanden zijn. Daarmee is de OER Muziekspeler een geschikt apparaat voor luisterboeken. Iedere oplossing die wij aanbieden staat in het teken van gebruiksgemak en kwaliteit, dit maakt ze uiterst geschikt voor ouderen.

Let op, wij bieden geen luisterboeken aan, maar apparaten waarop luisterboeken afgespeeld kunnen worden.


 


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022