Producten /

Overig

Weergave:

Luister naar uw favoriete muziek met herkenbare, eenvoudige en simpele audioproducten

In onze zoektocht naar de beste audio en beeld producten, komen wij ook andere producten tegen die een waardevolle toevoeging zijn aan het assortiment. Producten die in het teken staan van kwaliteit, eenvoud en gemak en ook bijdragen aan de kwaliteit van leven. Hieronder vind u een selectie van producten die niet onder één van onze hoofd productgroepen vallen. Neem bijvoorbeeld een ouderwetse discman, waarmee u die opgeborgen cd’s gewoon weer kunt beluisteren en herinneringen kunt herleven.

Bekijk ons assortiment aan overige producten voor ouderen en kies degene die perfect bij uw wensen aansluit!


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022