Doelgroepen / Mensen met dementie /

OER Hollandse Hits Jaren 50 (digitaal)

OER Hollandse Hits Jaren 50 (digitaal)
OER Hollandse Hits Jaren 50 (digitaal)
Een afspeellijst vol OER Hollandse Hits uit de jaren 50. Deze afspeellijst valt bij iedereen in de smaak en nodigt uit tot heerlijk meezingen.

Verwachte levertijd

1 dag(en)

ÔéČ┬á14,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Muziekafspeellijst met OER Hollandse hits uit de jaren 50

Onze afspeellijsten zijn een perfecte match voor de OER Muziekspeler, zo ook deze afspeellijst met 40 hits uit de jaren 50.
De OER Muziekspeler is bedoeld om te vullen met iemands eigen favoriete muziek, zodat de muziek die afgespeeld wordt herkend wordt en uitdaagt tot lekker meezingen. Graag doen wij wat mogelijk is om jullie hierbij te helpen. Zodoende kunt u bij ons ook muziek bestellen.

Welke muziek staat er op de afspeellijst?
Deze muziekafspeellijst bestaat uit 40 bekende OER Hollandse hits uit de jaren 50 met artiesten als Wim Sonneveld, Willly Alberty, Tante Leen, Eddy Christiani, Orkest zonder Naam en nog veel meer. In de bijlage vindt u een volledig overzicht met alle nummers die op deze afspeellijst staan. 

Hoe krijgt u de afspeellijst van ons?
De afspeellijst OER Hollandse Hits Jaren 50 betreft een digitale afspeellijst met mp3-bestanden. Na bestellen van de afspeellijst ontvangt u van ons een downloadlink om de afspeellijst te downloaden. 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2024