Doelgroepen /

Ouderen

Weergave:

Retro radio's, platenspelers en tablets voor ouderen. Alles voor u om makkelijk naar uw favoriete muziek te luisteren

Muziek luisteren we allemaal en wij willen ervoor zorgen dat we muziek ook blijven luisteren. Muziek is namelijk iets heel bijzonders en doet ook bijzondere dingen met ons brein. Toch worden we ook allemaal ouder en willen we ook graag (zoveel mogelijk) zelfstandig blijven wonen en leven, toch? Bij ons vindt u producten die in het teken staan van eenvoud, gemak, en kwaliteit. Producten die makkelijk te bedienen zijn met weinig knoppen, grote knoppen en geheugen knoppen etc. Uiteraard zijn onze producten ook voorzien van moderne mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan DAB+ radio en streamen met bluethooth. Onze artikelen bevorderen de zelfstandigheid, voor onze producten geldt:

  • De producten zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik.

  • U heeft minder hulp nodig van dierbaren die u ondersteunen.

  • Alle producten zijn geselecteerd met het oog op een bijdrage aan de kwaliteit van leven.

  • Bevalt het product toch niet? Dan kunt u deze altijd ruilen/retourneren binnen 14 dagen.

Muziek is voor jong en oud

Muziek luisteren is iets wat we allemaal doen, ongeacht onze leeftijd. Of het nou muziek is op school, een concert, een bar, een kerk of gewoon thuis in de woonkamer. Muziek luisteren zorgt voor het naar boven halen van herrinneringen. Dat ene nummer van die mooie vakantie in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld. Toch is het voor jonge mensen soms wel eenvoudiger, omdat zij misschien wat handiger zijn met technologie. 

Audio- en muziekproducten speciaal voor ouderen

Maar niet gevreesd! Wij zijn voor u opzoek gegaan naar de juiste muziekproducten van radio tot platenspeler, speciaal geselecteerd voor ouderen. Zodat u niets anders hoeft te doen, dan lekker te genieten van uw favoriete muziek.

Laat u verrassen door ons aanbod voor ouderen. Onze producten voor ouderen hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven. Voor iedereen is er een passende oplossing. Ontdek ons assortiment.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022