Doelgroepen /

Ouderen

Weergave:
 

Gewoon makkelijk en eenvoudige bediening? Dat kan met onze retro radio's, radio met één knop, platenspelers en tablet voor ouderen.

Ouder worden en zelfstandig blijven wonen en leven, dat willen we allemaal. Daarom bieden wij u een divers assortiment aan producten die in het teken staan van eenvoud, gemak, en kwaliteit. Producten die makkelijk te bedienen zijn door onder andere weinig knoppen, grote knoppen en geheugen knoppen etc. Onze artikelen hebben als doel zelfstandigheid te bevorderen. Het aanbod is uiteenlopend, maar voor al onze producten geldt:

  • De producten zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik.
  • U heeft minder hulp nodig van dierbaren die u ondersteunen.
  • Alle producten zijn geselecteerd met het oog op een bijdrage aan de kwaliteit van leven.


Laat u verrassen door ons aanbod voor ouderen. Onze producten voor ouderen hebben echt iets extra’s te bieden en verhogen de kwaliteit van leven. Voor iedereen is er een passende oplossing. Ontdek ons assortiment!


Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018