Producten / Platenspelers /

OER LS-50WD hout (Simpele platenspeler)

OER LS-50WD hout (Simpele platenspeler)

Simpele platenspeler met ingebouwde speakers en mogelijkheid tot digitalisering in houten uitvoering.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Geniet van uw favoriete muziek met deze fijne platenspeler

Deze platenspeler combineert stijl en gemak. Weinig knoppen zorgen voor gemakkelijke bediening en door de twee ingebouwde luidsprekers kunt u direct genieten van uw favoriete lp’s. Uiteraard is de platenspeler ook aan te sluiten op een uw bestaande speaker/stereo-systeem. Haal oude herinneringen boven met het afspelen van uw opgeborgen lp’s.
 

Digitaliseer uw favoriete lp's

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Geen probleem, met deze platenspeler digitaliseert u lp’s naar mp3 formaat. Op deze manier geniet u ook buitenshuis van uw favoriete nummers. 

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen

  • Beschikt over twee ingebouwde luidsprekers en ingebouwde voorversterker 

  • Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch

  • Digitaliseer gemakkelijk uw lp’s via USB naar mp3 formaat

  • Platenspeler perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019