Producten /

Klokken

Weergave:
 


Bezig met laden...
ÔéČ 199,00

Handige en moderne kalenderklokken, ook voor iemand met dementie

Een kalenderklok verhoogt het besef van tijd voor iemand met dementie. En alles heeft met tijd te maken, daar kunnen we helaas niet onderuit. Daarom is het van belang zo goed mogelijk besef van tijd  te hebben. Helaas is het niet voor iedereen vanzelf sprekend om besef van tijd te hebben. In de praktijk blijkt dat mensen en in het bijzonder mensen met dementie of geheugenproblemen zich rustiger en veiliger voelen naarmate zij een beter besef van de tijd en dag hebben. Daarom kan het helpen om een punt van herkenning te hebben op een leuke en handige manier. Kalenderklokken/tablets zijn daar een mooie manier voor: altijd de juiste tijd, datum en weekdag bij de hand.

  • Makkelijke en eenvoudige bediening

  • Duidelijke weergave van de tijd, datum en weekdag

  • Ook zeer functioneel als dementieklok

  • Geschikt voor ouderen

  • Ruilen/retourenren binnen 14 dagen

Combineer het functionele en het leuke tegelijkertijd

Een agenda- en kalenderklok hoeft niet pas te worden aangeschaft als iemand aan geheugenverlies of aan alzheimer leidt. De kalanderklok is ook zeker geschikt voor ouderen die nog super gezond. De DayClock combineert het functionele met het leuke tegelijkertijd en heeft leuke extra’s: agendafunctie en fotofunctie. Ook zeer geschikt als tafelklok in bijvoorbeeld de keuken, woonkamer of slaapkamer. 

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022