Producten /

Klokken

Weergave:
 


Bezig met laden...
ÔéČ 199,00

Ontdek onze unieke kalenderklokken: Verhoog het tijdsbesef voor een zorgeloos leven

Speciaal ontworpen voor helderheid en gemoedsrust, onze kalenderklokken zijn niet alleen modern en handig, maar ook een onschatbare hulp voor zij die het tijdsbesef willen verbeteren. Een helder besef van tijd is cruciaal, vooral voor ouderen en mensen met dementie, en onze klokken bieden de perfecte oplossing.
 

Waarom onze kalenderklokken?

  • Verbeterd Tijdsbesef: Onze klokken bieden duidelijke en intuïtieve displays van tijd, datum en weekdag, waardoor rust en veiligheid ontstaan.
  • Eenvoudige Bediening: Gebruiksvriendelijkheid staat voorop met een gemakkelijke interface voor moeiteloos gebruik.
  • Speciaal voor Dementie: Functioneel als dementieklok, deze klokken zijn ontworpen met inzicht in de behoeften van mensen met geheugenproblemen.
  • Ouderen-vriendelijk: Geschikt voor alle ouderen, zelfs zij die in topconditie verkeren, voor een gestructureerd dagelijks leven.
  • Eenvoudig Retour: Ruil of retourneer binnen 14 dagen als het niet aan uw verwachtingen voldoet.
 

Waarom Wachten? Ook geschikt voor gezonde ouderen!

De DayClock bijvoorbeeld biedt niet alleen functionaliteit maar voegt ook plezier toe aan het leven. Met extra functies zoals een handige agenda en een fotofunctie, is het een aanvulling op elke keuken, woonkamer of slaapkamer. Kies voor gemak, helderheid en een vleugje plezier met onze kalenderklokken.

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.


Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022