Producten / Beeld /

DayClock

DayClock

Een handige en leuke kalenderklok met agendafunctie. Op de klok worden de dag, datum, en dagdeel groot weergegeven. Zeer handig als geheugensteun en zeer geschikt als klok voor iemand met dementie.

€ 179,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Een stijlvolle tablet/klok voor oriëntatie, planning en verbinding. Nuttig en leuk tegelijkertijd!

De DayClock verenigt het nuttige met het aangename. DayClock biedt op een overzichtelijke wijze de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel). Zo functioneert de DayClock als een stijlvolle klok en geheugensteun. Daarnaast biedt de DayClock ook leuke en handige extra opties. Zet bijvoorbeeld vanaf afstand afspraken in de agenda met een leuke foto. De DayClock biedt de mogelijkheid om agendapunten, zoals een doktersafspraak, medicijninname momenten en verjaardagen in de kalenderklok te zetten. Deze boodschappen worden vervolgens op de door u aangegeven tijd op de kalenderklok weergegeven. Deze verstuurt u eenvoudig vanaf de smartphone of computer. Naast agenda-afspraken biedt de DayClock familie ook de mogelijkheid om berichten en foto’s op de tabletklok te plaatsen. Zo worden op simpele en leuke wijze verschillende generaties met elkaar verbonden.

✔️ Handige dementieklok met design als stijlvolle tafellok 
✔️ De angendafunctie is de perfecte geheugensteun voor ouderen
✔️ Geschikt voor zowel digitale als analoge tijdsweergave
✔️ Groot en duidelijk scherm (in twee formaten te verkrijgen)
✔️ Zorgt voor verbinding met familie 
✔️ Geschikt als leuke dementieklok
   

De grip op tijd wordt vergroot

De DayClock vergoot de grip op tijd en het leven, ondersteunt het de zorg door familie, mantelzorgers en zorginstellingen en zorgt het voor verbinding en contact tussen mensen. En dat is nodig ook. Eenzaamheid, vergrijzing, steeds meer mensen met geheugenproblematiek: het is een voortschrijdende ontwikkeling. Daar zijn innovatieve producten voor nodig, ontwikkeld met oog op de toekomst.

Bij aanschaf krijgt u gratis een halfjaarabonnement. Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt benaderen, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten. Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord. Bij aanschaf van een DayClock krijgt u standaard een halfjaarabonnement gratis. Na 6 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betalingslink van DayClocks via waar u het abonnement voor een jaar kunt verlengen.

De DayClock: Geschikt voor zowel zelfstandig wonenden als bewoners van een zorginstelling
Behalve voor zelfstandig wonenden is DayClocks ook zeer geschikt voor innovatieve zorginstellingen; het biedt structuur en verbinding voor cliënten en hun familie én het ondersteunt zorgprofessionals in hun dagelijkse werk.

 

De Dayclock is niet alleen handig, maar ook heel gezellig
“Mijn moeder woont alleen. Ze vindt de DayClock heel gezellig. Voor ons - haar kinderen - is het fijn om haar berichtjes en foto's te sturen, bijvoorbeeld van onze vakantie. Ook wens ik haar via de DayClock iedere avond welterusten. Gezellig, heb ik zo geprogrammeerd. En we sturen berichtjes dat we op bezoek komen of wat leuks gaan doen. Al zou ze straks geen klok meer kunnen kijken dan ziet ze toch nog de foto's en berichtjes”, aldus een review van één van de ongeveer 1500 huidige gebruikers van DayClocks.

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019