Producten / Radio's /

OER DAB-18 Radio (DAB radio)

OER DAB-18 Radio (DAB radio)

Een moderne DAB+ radio in een retro look en mooie houten kast. De radio is eenvoudig in gebruik door de grote knoppen, geschikt voor ouderen. Ook beschikt de radio over moderne afspeelmogelijkheden.

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 59,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Opzoek naar een mooie DAB+ radio? In nostalgische stijl en makkelijk in gebruik? 

De DAB+ radio is eenvoudig in de bediening door de grote knoppen aan de voorkant. Luister eenvoudig naar uw favoriete muziekzender met deze radio. Deze radio is uitermate geschikt voor ouderen die technologie verwarrend vinden. De radio ziet er zelfs uit als een oude klassieke radio van vroeger. Dit zorgt voor een gevoel van nostalgie, maar ook voor een punt van herkenning.
 

Deze radio past overal in het interieur

Het compacte en mooie ontwerp van de radio zorgt ervoor dat u de radio overal kwijt kunt. Gebruik 'hem als slaapkamer radio of zet de radio neer in de keuken. Ook komt de radio prima tot zijn recht in uw woonkamer of garage. Bovendien is de radio licht van gewicht en verplaatst u de radio eenvoudig van A naar B.

Luister digitale radio en uw eigen muziekcollectie

Met deze retro radio luistert u naar uw favoriete radioprogramma, maar ook naar uw digitale muziekcollectie. Eenvoudig verbindt u de radio via bluetooth met een smartphone en/of laptop om draadloos naar uw muziek te luisteren. Geen gedoe met kabels. Bovendien zorgt de DAB+ tuner voor een helder en ruisvrijsignaal bij het luisteren van radio.

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen

  • Herkenbare vormgeving

  • Leuk als cadeau

  • Mooi houten ontwerp

  • Radio perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019