Producten / Radio's /

OER DAB-18 Radio | DAB+ radio

OER DAB-18 Radio | DAB+ radio

Een DAB+ radio verpakt in een retro look en mooie houten kast. De radio is eenvoudig te bedienen door de grote knoppen, ideaal voor ouderen. Ook beschikt de radio over moderne afspeelmogelijkheden.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 59,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Eenvoudig luisteren naar uw favoriete muziek? Dat kan met deze retro radio.
De grote knoppen aan de voorkant van de DAB+ radio zorgen voor makkelijke bediening. Zet de radio eenvoudig op uw favoriete muziekzender. Deze radio is perfect voor ouderen die technologie verwarrend vinden. De radio heeft de herkenbare vormgeving van een oude klassieke radio van vroeger. Dit zorgt voor een gevoel van nostalgie, maar ook voor een punt van herkenning.

Het mooie ontwerp past overal
Het compacte en mooie ontwerp van deze radio zorgt ervoor dat u de radio overal neer kunt zetten. De radio zet u bijvoorbeeld mooi neer in de keuken, de woonkamer, garage of zelfs in de slaapkamer.

Luister radio en uw eigen muziekcollectie
Met deze retro radio luistert u naar uw favoriete radioprogramma, maar ook naar uw digitale muziekcollectie. Eenvoudig verbindt u de radio via bluetooth met een smartphone en/of laptop om draadloos naar uw muziek te luisteren. Geen gedoe met kabels. Bovendien zorgt de DAB+ tuner voor een helder en ruisvrijsignaal bij het luisteren van radio.

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen
  • Herkenbare vormgeving
  • Leuk als cadeau
  • Mooi houten ontwerp
  • Radio perfect voor ouderen


Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018