Producten / Radio's /

Relish Radio

Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio
Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio Relish Radio
Relish Radio
Ervaar deze moderne dementie radio: Muziektherapie voor elke fase. Eenvoudige bediening, gepersonaliseerd en vreugdevol. Comfort voor uw geliefde met dementie.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

ÔéČ┬á199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Moderne Dementie Radio

Ontdek onze moderne dementie radio: Luister naar FM/DAB/DAB+ of geniet van muziek via USB. Muziek heeft bewezen het welzijn van mensen met dementie te verbeteren. Het haalt kostbare herinneringen weer boven, verlicht stress en stimuleert het denkvermogen. Voor iemand die met dementie te maken heeft, kan een standaard radio verwarrend zijn. Daarin biedt deze innovatieve Relish Radio een uitkomst.

De Relish DAB Radio & Muziekspeler biedt weer controle, zodat de uitdagingen waar dementie mee gepaard gaat geen belemmering meer vormen voor het genieten van muziek. Dit eigentijds ontworpen toestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. De grote knoppen zijn gemakkelijk te onderscheiden, zelfs bij verminderd zicht. Gesproken feedback biedt begeleiding zodat nite enkel op het zicht vertrouwd hoeft te worden, waardoor verwarring wordt verminderd en zelfstandigheid wordt gestimuleerd.

Personaliseer het bovenpaneel met labels waarop u kunt schrijven. Stel de favoriete radiostations in en schrijf de namen van de radiostations of een andere pakkende titel op de labels. Of u nu van de jaren 60 muziek houdt of ervoor kiest naar luisterprogramma's te luisteren, de Relish Radio maakt dit eenvoudig, met maximaal 3 voorkeurszenders.

Wat maakt deze radio extra bijzonder voor mensen met dementie en hun zorgverleners?
  • Ontworpen om muzikale vreugde te brengen bij elke dementiefase.
  • Eenvoudige bediening met gesproken instructies, handig bij verminderde behendigheid of zicht.
  • Pas het bovenpaneel aan met herkenbare titels naar keuze.
  • Volumeniveau kan niet volledig worden uitgeschakeld, zodat het altijd duidelijk is of de radio aan of uit staat.
  • USB-poort voor persoonlijke afspeellijsten.
  • Verpakking vermeldt niets over dementie. Met deze DAB Radio & Muziekspeler schenk je niet alleen muziek, maar ook troost en vreugde aan uw dierbare met dementie.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022