Producten / Radio's /

OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth)

OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth)
OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth) OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth)
OER Dementie Radio (DAB+/FM/Bluetooth)
Dementie radio met DAB+, FM en Bluetooth. Deze DAB radio met traditionele volumeknop is speciaal ontwikkeld voor mensen die te maken hebben met dementie.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 129,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Eenvoudige DAB Radio - een DAB Radio speciaal voor ouderen met dementie

Het is één van de populairste vrijetijdsbezigheden; muziek luisteren. Helaas verdwijnt het toch vaak uit het leven van iemand die met dementie te maken krijgt. Deze dementie radio maakt het mogelijk om heerlijk naar de favoriete radio zender te blijven luisteren. 

✔️ DAB radio ontworpen voor ouderen met dementie
✔️ Traditioneel retro ontwerp, maar voorzien van hedendaagse functionaliteiten 
✔️ Ouderwetse draaiknop voor het volume
✔️ Beschikt over koptelefoonaansluiting en bluetooth
 

DAB+ Radio speciaal ontworpen en ontwikkeld voor mensen met dementie

Muziek is van groot belang voor mensen met dementie. Helaas verdwijnt muziek toch vaak uit de levens van mensen die te maken hebben met dementie. De apparaten worden te ingewikkeld om te gebruiken. Dat is erg jammer, want muziek is juist voor deze groep mensen zo belangrijk. Muziek heeft een positieve uitwerking op de hersenen. Muziek is in staat om vergeten herinneringen weer levend te maken en heeft de kracht om mensen te activeren of juist te kalmeren.
Onze DAB dementie radio is speciaal ontwikkeld voor ouderen die te maken hebben met dementie. De radio heeft retro ontwerp en is voorzien van een klassieke draaiknop voor het volume. Hiermee wordt de radio herkend als een product dat muziek af hoort te spelen. Verder zijn er 3 beschikbare geheugenknoppen waaronder 3 favoriete radiozenders geprogrammeerd kunnen worden. 
 

De dementie radio klaarmaken voor gebruik

Voor de gebruiker heeft de radio slechts een paar functionaliteiten, namelijk:
1.    De radio aan-/uitzetten
2.    Het volume wijzigen
3.    Eén van de drie geheugenknoppen indrukken voor de gewenste radiozender

Het klaarmaken voor gebruik van de radio, waaronder het instellen van de radiozenders, wordt gedaan door een familielid en/of verzorger. Door het schuifje aan de bovenzijde van de radio eraf te schuiven, verschijnt er een bedieningspaneel waarmee de instellingen van de radio ingesteld en aangepast kunnen worden. 
Bent u klaar met het installeren van de radio? Dan schuift u het klepje er weer op en is de radio klaar voor gebruik. 
 

De dementie radio uitgepakt, uitgelegd en geïnstalleerd:


 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022