Producten / Platenspelers /

OER TCD 2500 (Klassieke platenspeler)

OER TCD 2500 (Klassieke platenspeler)

Klassieke platenspeler in een traditionele houten behuizing. Voorzien van ingebouwde speakers. Met dit complete muzieksysteem speelt u eenvoudig muziek vanaf LP, USB, radio en CD.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 169,00
€ 139,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Mooie retro platenspeler in klassieke stijl met handige afstandsbediening

Haal een stukje "vroeger" in huis met dit mooie muzieksysteem. Deze chique platenspeler is een compleet muzieksysteem in klassieke stijl en geeft kwaliteitsgeluid.  De mooie vormgeving in een solide houtenkast is daarnaast een super mooi ontwerp en staat overal, een ware eyecatcher. Naast de mooie vormgeving is deze platenspeler ook super functioneel. Naast het afspelen van uw favoriete lp’s, speelt u ook eenvoudig muziek vanaf een CD en USB. Herleef de muziek en herinneringen van vroeger of luister naar de muziek van nu via de ingebouwde FM radio. 
 

Multifunctionele platenspeler: maak eenvoudig van uw muziekcollectie een digitale muziekcollectie

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze retro platenspeler digitaliseert u lp’s eenvoudig naar mp3 formaat. 

✔️ Gevoel van nostalgie: Retro platenspeler met klassiek ontwerp en ingebouwde luidsprekers
✔️ Aansluiten op stroom en direct muziek luisteren
✔️ Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch
✔️ Gemakkelijke bediening met de bijgeleverde afstandsbediening
✔️ Compleet muzieksysteem perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019