Producten / Radio's /

Dementie DAB+ Radio

Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio
Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio Dementie DAB+ Radio
Dementie DAB+ Radio
Dit is een dementievriendelijke radio met DAB en FM radiostations. Deze radio is speciaal ontworpen voor ouderen met dementie. Het bijzondere aan deze radio is dat het niveau van gebruiksgemak aan te

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Muziek en dementie, een bijzondere combinatie

Deze DAB+ radio is ontworpen voor ouderen met dementie. Veel bestaande radio’s of stereotorens zijn te ingewikkeld geworden om zelfstandig te gebruiken. Deze DAB radio is aan te passen in niveau van gebruiksgemak waar behoefte aan is. Zo is het mogelijk voor ouderen met dementie om weer zelf radio te luisteren. Iets wat belangrijk is, muziek en dementie is namelijk een bijzondere combinatie. Naast dat muziek blij maakt, heeft muziek ook een positieve werking op het welzijn en geheugen van ouderen met dementie. 
   

Radio is aan te passen in gebruiksgemak naar mate dementie vordert

Het bijzondere aan deze radio is dat het gebruikerspaneel aangepast kan worden naar mate de dementie vordert. Bij beginnende dementie is het mogelijk om meerdere bedieningsopties te geven. Naar mate dementie vordert en het van belang is dat het gebruik nog eenvoudiger wordt, kan het bedieningspaneel vereenvoudigd worden. U kunt de knoppen voor het regelen van het volume, wisselen van de zender, etc. wegdraaien. Op deze manier maakt u een radio met één knop om de radio aan of uit te zetten, dit maakt het een uiterst dementievriendelijke radio. 
   

Bovendien ook de mogelijkheid om eigen muziek af te spelen vanaf USB

Deze radio geeft de mogelijkheid om naar DAB en FM radiostations te luisteren. DAB+ geeft u een heel groot aanbod aan diverse radiostadions, waar voor iedereen wat tussen zit. Maar radio is een bron waar u geen regie heeft over welke muziek er precies afgespeeld wordt. Daarom biedt deze radio nog een leuke extra mogelijkheid. U kunt ook muziek afspelen vanaf een USB stick. Dit geeft u de mogelijkheid een persoonlijk afspeellijst te maken vol met iemands eigen favoriete muziek.

✔️  De grote knoppen maken de bediening van de radio makkelijk
✔️  Mogelijkheid om muziek direct vanaf USB af te spelen
✔️  Radio aan te passen in gebruiksgemak voor mensen met beginnende dementie tot ver gevorderde dementie
✔️  Aansluiting voor een koptelefoon
✔️  Radio is ook te gebruiken op batterijen
✔️  Speciaal voor ouderen met dementie
✔️  Dementievriendelijke DAB radio

Hieronder ziet u een korte instructie van deze makkelijk te bedienen DAB+ radio voor ouderen

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022