Producten / Radio's /

2e Kans - Dementie DAB+ Radio

2e Kans - Dementie DAB+ Radio
2e Kans - Dementie DAB+ Radio
2e Kans Dementievriendelijke DAB+ Radio. Deze radio's werken geheel naar behoren. Het enige wat mankeert aan deze radio's is dat de verpakking beschadigd is.
ÔéČ┬á159,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Tweede Kans Dementievriendelijke DAB+ Radio

Deze dementievriendelijke DAB+ radio's zijn geheel naar behoren. Het enige wat mankeert is dat de verpakking van deze radio's zijn beschadigd. Daarom worden deze radio's niet als nieuw verkocht. Voor de rest zijn deze radio's geheel nagelopen en gecontroleerd. 

Let op de beschikbaarheid van deze 2e kans dementievriendelijke dab+ radio's is beperkt. Het gaat momenteel om enkele stuks.
Hierin geldt op=op.

De volledige productinformatie over deze dementievriendelijke DAB+ radio vindt door op de volgende link te klikken: Dementie DAB+ Radio
 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022