Producten / Radio's /

OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)

OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)

Luxe internetradio van kwaliteit in een mooie solide houten behuizing. Beschikt over handige geheugen knoppen en over diverse moderne afspeelmogelijkheden (o.a. bluetooth en WiFi).

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 449,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Houdt u van een wereld vol muziek en fantastisch geluid? Zoek niet verder!
De Como Audio Solo is een zeer luxe compleet muzieksysteem. Grof vertaald betekent "Solo" in het Italiaans "alleen". Echter wanneer u naar deze radio luistert, voelt u zich alles behalve alleen. De radio produceert prachtig geluid en opent een nieuwe wereld vol muziek. Maak gebruik van een wereldwijd aanbod van radiostations en ga opzoek naar dat ene nummer, dat ene genre, die ene artiest voor de volledige beleving. Laat de Como Audio Solo uw muzikale gids zijn.

Dit alles kan via een goed vormgegeven en gebruiksvriendelijk ingerichte app. Natuurlijk kan de radio ook bedient worden zonder app, door gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening is de radio gemakkelijk te bedienen. Maak bij de inrichting van gebruik van de beschikbare geheugenknoppen. Zo luistert u in het vervolg zonder zoeken direct naar uw favoriete muziek. 

  • Luxe digitale radio in een mooie houten behuizing
  • Deze radio geeft je toegang tot een wereldwijd netwerk van meer dan 20.000 internet radiostations
  • Speel muziek direct vanaf een USB
  • Gemakkelijke bediening met de bijgeleverde afstandsbediening
  • Luxe radio geschikt voor ouderen en senioren
 Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

 

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019