Producten / Radio's /

OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)

OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio) OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio) OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)
OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio) OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio) OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)
OER Como Audio Solo (Luxe DAB Radio)
Luxe internetradio van kwaliteit in een mooie solide houten behuizing. Beschikt over handige geheugen knoppen en over diverse moderne afspeelmogelijkheden (o.a. bluetooth en WiFi).

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 449,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Houdt u van een wereld vol muziek en fantastisch geluid? Zoek niet verder!

De Como Audio Solo is een zeer luxe compleet muzieksysteem. Grof vertaald betekent "Solo" in het Italiaans "alleen". Echter wanneer u naar deze radio luistert, voelt u zich alles behalve alleen. De radio produceert prachtig geluid en opent een nieuwe wereld vol muziek. Maak gebruik van een wereldwijd aanbod van radiostations en ga opzoek naar dat ene nummer, dat ene genre, die ene artiest voor de volledige beleving. Laat de Como Audio Solo uw muzikale gids zijn.

Dit alles kan via een goed vormgegeven en gebruiksvriendelijk ingerichte app. Natuurlijk kan de radio ook bedient worden zonder app, door gebruik van de bijgeleverde afstandsbediening is de radio gemakkelijk te bedienen. Maak bij de inrichting van gebruik van de beschikbare geheugenknoppen. Zo luistert u in het vervolg zonder zoeken direct naar uw favoriete muziek. 

✔️ Luxe digitale radio in een mooie houten behuizing
✔️ Deze radio geeft je toegang tot een wereldwijd netwerk van meer dan 20.000 internet radiostations
✔️ Speel muziek direct vanaf een USB
✔️ Gemakkelijke bediening met de bijgeleverde afstandsbediening
✔️ Luxe radio geschikt voor ouderen en senioren

 

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022