Producten / Radio's /

2e Kans - OER Dementie Radio

2e Kans - OER Dementie Radio
2e Kans - OER Dementie Radio
2e Kans OER Dementie Radio. Deze radio's werken geheel naar behoren. Het enige wat mankeert aan deze radio's is dat de verpakking beschadigd is.

Verwachte levertijd

niet meer leverbaar

ÔéČ┬á104,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Tweede Kans OER Dementie Radio

Deze OER dementie radio's zijn geheel naar behoren. Het enige wat mankeert is dat de verpakking van deze radio's zijn beschadigd. Daarom worden deze radio's niet als nieuw verkocht. Voor de rest zijn deze radio's geheel nagelopen en gecontroleerd. 

Let op de beschikbaarheid van deze 2e kans oer dementie radio's is beperkt. Het gaat momenteel om enkele stuks.
Hierin geldt op=op.

De volledige productinformatie over deze OER dementie radio vindt door op de volgende link te klikken: OER Dementie Radio

 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2022