Welkom bij Oer Audio, De specialist op het gebied van  audio voor ouderen

Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Wij willen dat muziek toegankelijk is voor iedereen en richten ons in het bijzonder op audio voor ouderen. Daarnaast zijn wij groot voorstander van meer muziek in de zorg. Met onze OER Muziekspeler maken wij muziek weer bereikbaar voor ouderen met dementie.

Winkelen

Voorkom eenzaamheid

Eenvoudig stuurt u vanaf afstand foto's naar deze fotolijst. De digitale fotolijst werkt op wifi. U verstuurt de foto's eenvoudig vanaf uw smartphone en deze komen direct binnen op de fotolijst. Een leuke fotolijst om bijvoorbeeld bij opa/oma neer te zetten. Iedere ontvangen foto is een fijn contactmoment en voorkomt eenzaamheid. 

Meer Informatie

Gebruiksgemak is het sleutelwoord

Onze OER Muziekspeler is speciaal ontworpen voor ouderen met dementie. Door middel van de eenvoudige bediening kunnen zij de OER Muziekspeler helemaal zelf bedienen en zelfstandig naar muziek luisteren. Muziek heeft een positieve werking op het welbevinden en het geheugen van mensen met dementie.

Meer Informatie

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2024