Producten / Radio's /

OER Muziekspeler | met muziek van vroeger

OER Muziekspeler | met muziek van vroeger

Simpel te bedienen muziekspeler (met de vormgeving van een radio) speciaal voor ouderen met dementie. Met één klep de muziek eenvoudig aan of uit zetten. Nu inclusief muziek van vroeger.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De OER muziekspeler helemaal klaar voor gebruik inclusief muziek? Dat kan!

Voor mensen met dementie is het vaak ingewikkeld zijn om zelfstandig radio te luisteren, daarom is de OER Muziekspeler ontwikkeld. De OER Muziekspeler maakt het mogelijk voor ouderen met dementie om weer zelfstandig naar muziek luisteren. Dit is een fantastische oplossing, want muziek luisteren is namelijk heel goed voor de hersenen. Bovendien kunnen wij de muziekspeler helemaal luister klaar maken voor u, inclusief muziek van vroeger! Ideaal toch?

✔️ De OER Muziekspeler is direct klaar voor gebruik
✔️ Dansen op herkenbare muziek van vroeger en lekker meezingen
✔️ Herkenbaar design als een retro radio
✔️ Muziek brengt een stukje vreugde bij mensen met dementie

 

Waarom zou u de OER muziekspeler inclusief muziek bestellen?

De OER Muziekspeler heeft een intern geheugen van 4GB en heeft hiermee voldoende ruimte voor meer dan 1.000 muzieknummers. De OER Muziekspeler ziet er uit als een traditionele radio, maar werkt niet als een radio. Het is de bedoeling dat u muziek toevoegt die herkenbaar is voor de desbetreffende persoon. Aangezien u de persoon met dementie het beste kent, weet u vaak ook het beste welk muziek gewaardeerd wordt.

Toch kunnen wij ons voorstellen dat u wat hulp kunt gebruiken. Misschien omdat u het apparaat alvast wilt geven, de juiste muziek (nog) niet tot uw beschikking heeft of hier gewoon even geen tijd voor heeft. Daarom helpen wij u graag op weg. Wij leveren de OER Muziekspeler inclusief muziek de muziek van het album “100  hits Fabulous 50s”. Wij zorgen ervoor dat alle nummers alvast op de OER Muziekspeler staan. Zo hoeft u niks te doen en kan de persoon met dementie heerlijk genieten van de muziek van vroeger. De persoon met dementie kan weer heerlijk zelfstandig de muziek aan of uitzetten. 

Bent u opzoek naar een uitgebreidere uitleg van dit product? Of wilt u de OER Muziekspeler toch los bestellen zonder muziek? Dat kan uiteraard. Klik dan op één van de volgende kleuren:

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder ook op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER AUDIO | 2020