Doelgroepen / Mensen met dementie /

Diverse Muziek (CDs)

Diverse Muziek (CDs)
Diverse Muziek (CDs)
Diverse muziekverzamelingen op CD. Nummers die uitnodigen om heerlijk mee te zingen en te bewegen. Diverse muziekverzamelingen om bijvoorbeeld op de OER Muziekspeler te zetten.
ÔéČ┬á18,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Diverse muziekverzamelingen speciaal voor ouderen

Wij bieden diverse muziekafspeellijsten welke een goede match zijn voor de OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler is bedoeld om te vullen met iemands eigen favoriete muziek. Wij helpen u graag op weg om de muziekspeler te vullen met muziek. Zodoende kunt u bij ons ook muziek bestellen. U heeft de keuze uit een digitale muziekspeellijst welke u per downloadlink ontvangt. Dat is de OER Hollandse Hits uit de jaren 50 die vindt u hier. Daarnaast vindt u bij ons ook een aanbod van diverse CDs.

Welke muziek bieden jullie aan?
Bij ons vindt u een divers aanbod aan CDs met muziekverzamelingen. Hieronder zijn verzamelingen als Jazz muziek, Klassieke Muziek, Nummer 1 hits uit de jaren 50 (Engelstalig), Nummer 1 hits uit de jaren 60 (Engelstalig), Kerstmuziek en meer. Het aanbod kan variëren, neemt u een kijkje tussen de varianten om te zien wat wij momenteel beschikbaar hebben.

Hoe krijgt u de muziek?
Het betreft hier daadwerkelijke CDs. U ontvangt dan ook daadwerkelijk de fysieke CD van ons. Deze ontvangt u gezamenlijk met uw andere bestelde producten of als aparte levering, dat kan verschillen per bestelling.

U kunt de muziek op de CDs gebruiken voor de OER Muziekspeler
De muziek op de CDs kunt u eenvoudig digitaliseren naar mp3-bestanden via de computer om de muziek vervolgens op de OER Muziekspeler te zetten. Bij de OER Muziekspeler ontvangt u een handleiding waarin dit verder wordt uitgelegd in diverse stappen.

 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

┬ę OER AUDIO | 2024