Producten / Beeld /

OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm)

OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm)
OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm) OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm)
OER Digitale fotolijst met WiFi (17,8 cm)
Leuk voor bij opa en oma in huis! Digitale fotolijst met ontvangstopties van foto's via WiFi. De fotolijst heeft extra groot scherm van 17,8 cm.

Standaard levertijd

Uitverkocht en momenteel niet leverbaar

€ 79,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Stuur foto’s direct vanaf je mobiel naar de WiFi fotolijst bij opa en oma thuis

Deze interactieve digitale fotolijst heeft een strak design met een moderne functionaliteit,  zeer geschikt om allemaal leuke foto’s op te presenteren. Maar deze fotolijst kan meer! Het bijzondere van deze fotolijst is dat er rechtstreeks foto's vanaf uw telefoon naar toegestuurd kunnen worden. Deze fotolijst werkt namelijk op Wifi en kan verbonden worden met smartphones door middel van een app. Uiteraard bepaalt u wie foto’s mag versturen, telefoons moeten zich aanmelden met een unieke code. Deze fotolijst is een leuke manier om oma of opa betrokken te houden bij de rest van de familie. Opa en oma hoeven niks te doen behalve te genieten, super toch?

✔️ Super simpel in gebruik
✔️ Direct foto’s vanaf je mobiel sturen naar de fotolijst bij opa of oma
✔️ Houd opa en oma sociaal betrokken in deze rare tijden
✔️ Ruimte voor duizenden foto’s met het 8GB intern geheugen
✔️ Iedere foto is een mooi contactmoment 
✔️ Leuk cadeau voor bijvoorbeeld vader dat er alweer aankomt


Waarom is deze interactieve fotolijst zo bijzonder?

Eenvoudig ontvangt de fotolijst foto’s vanuit waar ook ter wereld. Zo kunnen opa en oma op afstand meegenieten met familie. Denk bijvoorbeeld aan foto's van leuke uitstapjes, een mooie reis of gewoon van dagelijkse bezigheden. Dit is een mooie manier om hen sociaal betrokken te houden met de rest van de familie. Iedere foto zorgt voor een leuk klein contactmoment. Dit voorkomt gevoelens van eenzaamheid bij ouderen, iets wat we zeker in tijden als deze goed kunnen gebruiken. Veel ouderen zitten momenteel in een sociaal isolement, dit kan een leuke uitkomst bieden om toch met elkaar verbonden te zijn. En opa en oma hoeft er zelf niks voor te doen, dus dat is ideaal. Uiteraard hoef u niet continu dezelfde foto te zien. Stel een foto-rotatiesnelheid in van 10 seconden tot 30 minuten. Daarnaast kunt u doormiddel van een timerfunctie instellen wanneer de fotolijst aan en uitstaat. Een leuk klein cadeau en toch super waardevol. Menig grootouder ontving de fotolijst ontroerd van blijdschap. En wij zeggen: “Opa of oma blij? Wij blij.”

Hieronder zie je hoe ik een fotolijst klaarmaak voor mijn oma. Ze was ontroerd toen hem kreeg en er super blij mee!


 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder ook op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2021