Producten / Beeld /

OER PFF-710 zwart (Interactieve fotolijst)

OER PFF-710 zwart (Interactieve fotolijst)

Leuk voor bij opa en oma in huis! Digitale fotolijst met ontvangstopties van foto's via WiFi. De fotolijst heeft een doorsnede van 17,8 cm en een scherm met zeer grote helderheid.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 79,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ontvang foto's van familie en vrienden op de fotolijst in uw kamer!
Deze slimme digitale fotolijst heeft een klassiek design met een moderne functionaliteit,  perfect om uw favoriete foto’s op te presenteren. Bovendien is het bijzondere van deze fotolijst dat ook uw vrienden en familie foto’s kunnen sturen naar de fotolijst. Uiteraard bepaalt u zelf wie wel of wie geen foto’s mag versturen.

Bekijk hier hoe deze slimme interactieve fotolijst werkt:

 


Eenvoudig ontvangt u foto’s vanuit waar ook ter wereld. Zo kunt u meegenieten met naasten, vrienden en/of familie die bijvoorbeeld een mooie reis maken aan de andere kant van de wereld of genieten van een lekker dagje het uit. Natuurlijk hoeft u niet continu dezelfde foto te zien. Stel een foto-rotatiesnelheid in van 10 seconden tot 30 minuten. Ook kunt u doormiddel van een timerfunctie instellen wanneer de fotolijst aan en uitstaat.

Nog even een aantal punte op een rijtje:
  • De foto's zijn zeer goed te zien op het hoge resultie beeldscherm met een diagonaal van 17,8 cm (7 inch)
  • De fotolijst is eenvoudig te bedienen met touchscreen
  • Ontvang foto’s van familie en vrienden direct op de fotolijst
  • Afmetingen: 204 (b) x 142 (h) x 24 (d) mm
  • Er is ruimte voor duizenden foto's met het 8GB intern geheugen
  • Geschikt voor ouderen en senioren
Oer Audio
Oer Audio richt zich op simpele en eenvoudige audioapparatuur voor ouderen. Wij willen dat iedereen geluk kan ervaren, troost kan vinden of simpelweg gewoon kan genieten door het luisteren naar zijn/haar favoriete muziek. Om dit mogelijk te maken zijn gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit twee van onze sleutelwoorden. Er is een passende oplossing voor iedereen. 
Wij bieden radio's, platenspelers, tablets en meer voor ouderen.

Toch kijken wij ook verder dan alleen audioapparatuur. Wij zoeken de beste producten die aansluiten bij de behoeftes van onze ouderen in Nederland, zo ook deze digitale fotolijst. 

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018