Producten / Platenspelers /

OER VPL-120 (Draagbare platenspeler)

OER VPL-120 (Draagbare platenspeler) OER VPL-120 (Draagbare platenspeler)
OER VPL-120 (Draagbare platenspeler) OER VPL-120 (Draagbare platenspeler)
OER VPL-120 (Draagbare platenspeler)
Een draagbare platenspeler in koffer met USB en ingebouwde speakers. Makkelijk in gebruik! Naast het afspelen van platen is er ook de mogelijkheid tot digitalisering.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 59,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Handige draagbare platenspeler: moderne nostalgie

Deze platenspeler combineert de nostalgie van het afspelen van lp’s met een moderne look. De functionele vormgeving van de platenspeler zorgt ervoor dat u deze ook eenvoudig meeneemt. De ingebouwde speakers zorgen voor perfect geluid. Bovendien is het mogelijk om de platenspeler te verbinden met een muzieksysteem voor de ultieme muziekbeleving. De platenspeler is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren. Met deze platenspeler speelt u uw oude opgeborgen lp’s weer af en herleeft u oude dierbare herinneringen.
   

Digitaliseer uw platen eenvoudig naar mp3 formaat voor  uw smartphone

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze platenspeler digitaliseert u lp’s naar mp3 formaat. Dan bent u in het vervolg niet altijd afhankelijk van een platenspeler en de lp’s.

✔️ Eenvoudige bediening door de grote knoppen
✔️ Beschikt over twee ingebouwde luidsprekers 
✔️ Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch
✔️ Digitaliseer gemakkelijk uw lp’s via USB naar mp3 formaat
✔️ Platenspeler perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022