Producten / Radio's /

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

Simpel te bedienen muziekspeler (met de vormgeving van een radio) speciaal voor ouderen met dementie. Slechts één scharnier om de muziekspeler aan en uit te zetten. Geleverd inclusief muziek.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Muziekspeler speciaal voor ouderen met dementie, inclusief muziek van vroeger

De Oer Muziekspeler is speciaal ontworpen voor mensen die te maken hebben met dementie. Voor hen zijn apparaten vaak lastig te bedienen, waaronder stereotorens, radio’s tv’s etc. Hierdoor is muziek vaak ook onbereikbaar, dat terwijl juist voor deze groep mensen muziek extra waardevol is. De Oer Muziekspeler maakt het voor ouderen met dementie mogelijk om naar muziek te luisteren, ook wanneer de verzorgers er niet zijn of het bezoek weer naar huis is.

Gebruiksgemak is het sleutelwoord van deze muziekspeler

Deze muziekspeler is ontwikkeld voor ouderen met dementie en daarom ligt de focus ook volledig op gebruiksgemak. De bediening is uiterst simpel gemaakt, de muziekspeler heeft namelijk slechts drie opties:
 1. Muziek aanzetten: Doe het scharnier omhoog
 2. Volgend liedje: De grote ronde knop indrukken
 3. Muziek uitzette: Doe het scharnier weer omlaag

Standaard simpel klaar voor gebruik

Voordat de muziekspeler helemaal klaar is voor gebruik, moet deze ingesteld worden. Het instellen van de muziekspeler wordt gedaan door vrienden, familie en/of verzorgers. Het instellen bestaat uit twee stappen:
 1. Instellen van het volume. Om te voorkomen dat het volume per ongeluk te hard of te zacht wordt gezet, is de regeling hiervan “verstopt”. Aan de onderkant vindt u twee gaatjes (links zachter en rechts harder). Druk met een pen de knopjes voor circa 5 seconden en dan verandert het volumeniveau.
 2. Het uploaden van muziek. Het is de bedoeling dat u de muziekspeler vult met iemands eigen favoriete en herkenbare muziek. U uploadt de muziek eenvoudig naar de muziekspeler via de computer met de bijleverde usb-kabel.

Nu nog simpeler klaar voor gebruik: wij helpen u alvast een stukje op weg met de muziek

Om te zorgen dat de muziekspeler direct gebruikt kan worden en het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij de optie aan om de muziekspeler te leveren inclusief muziek van vroeger. De muziekspeler wordt geleverd inclusief het album “100 hits Fabulous 50s”. Wij zorgen ervoor dat alle nummers op de muziekspeler worden gezet, zodat deze klaar is voor gebruik. Op deze manier rest u nog maar één ding: Het scharnier omhoog doen om naar de hits te luisteren.

De voordelen nog even op een rijtje
 • Simpele en eenvoudige bediening met slechts één scharnier
 • Geef iemand met dementie weer toegang tot muziek
 • U kunt meer dan 1000 nummers op de muziekspeler zetten
 • De muziekspeler wordt geleverd met 100 hits van vroeger
 • Direct klaar voor gebruik
 • Muziekspeler is geschikt voor ouderen met dementie

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019