Producten / Radio's /

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

Een simpel te bedienen muziekspeler (met de vormgeving van een radio) perfect voor ouderen met dementie. Gebruik slechts één herkenbare klep om de muziekspeler aan en uit te zetten. Inclusief muziek.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Muziekspeler ontwikkeld voor ouderen met dementie, inclusief muziek van vroeger

Deze muziekspeler is gemaakt voor ouderen met dementie. Veel apparaten worden voor hen te lastig om te gebruiken, waardoor ook muziek vaak niet geluisterd kan worden. Juist voor deze groep mensen is muziek erg waardevol en iets wat wij bereikbaar willen maken. De Oer muziekspeler maakt dit mogelijk. Met één scharnier zetten zij de muziekspeler aan of uit. Deze simpele bediening maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren, ook wanneer de verzorgers er niet zijn of het bezoek weer naar huis is. 

Eenvoudig te bedienen muziekspeler met slechts één scharnier

Deze muziekspeler is ontworpen voor ouderen met dementie en daarom ligt de focus op gebruiksgemak. Het gebruiken van de muziekspeler is zo simpel mogelijk gemaakt, de muziekspeler heeft slechts drie opties:

1. Muziek aan (Scharnier omhoog)
2. Volgend nummer (Druk de grote ronde knop in)
3. Muziek uit (Scharnier omlaag)

Voordat de muziekspeler helemaal klaar is voor gebruik, moet deze ingesteld worden. Het instellen van de muziekspeler wordt gedaan door vrienden, familie en/of verzorgers. Het instellen bestaat uit twee stappen, namelijk:

1. Instellen van het volume
2. Uploaden van muziek

Om te voorkomen dat het volume per ongeluk te hard of te zacht wordt gezet, is de regeling hiervan “verstopt”. Aan de onderkant vindt u twee gaatjes (links zachter en rechts harder). Druk met een pen de knopjes voor circa 5 seconden en dan verandert het volumeniveau. Iedereen luistert graag naar zijn/haar favoriete muziek toch? Het is dan ook de bedoeling dat u de muziekspeler vult met iemands eigen favoriete en herkenbare muziek. Dit zorgt ook voor het maximale resultaat bij het inzetten van muziek in de zorg voor iemand met dementie. U uploadt deze muziek eenvoudig naar de muziekspeler via de computer met de bijleverde usb-kabel. Wij helpen u uiteraard graag op weg, benieuwd hoe? Lees dan het stukje hieronder.

Wij maken de muziekspeler helemaal gebruiksklaar voor u, inclusief muziek

Om te zorgen dat de muziekspeler direct gebruikt kan worden en het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij de optie aan om de muziekspeler te leveren inclusief muziek van vroeger. De muziekspeler wordt geleverd inclusief het album “100 hits Fabulous 50s”. Wij zorgen ervoor dat alle nummers op de muziekspeler worden gezet, zodat deze klaar is voor gebruik. Op deze manier rest u nog maar één ding: Het scharnier omhoog doen om naar de hits te luisteren.

De voordelen nog even op een rijtje
  • Bedien de muziekspeler met slechts één scharnier
  • Maakt het mogelijk voor iemand met dementie om weer zelf muziek te luisteren
  • Ruimte voor meer dan 1000 muzieknummers
  • Direct klaar voor gebruik met 100 hits van vroeger
  • Bijzonder cadeau voor iemand met dementie
  • Muziekspeler is ontworpen voor ouderen met dementie

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019