Producten / Radio's /

OER Muziekspeler (Dementievriendelijk)

OER Muziekspeler (Dementievriendelijk)

Makkelijk te bedienen muziekspeler (met het ontwerp van een radio) ideaal voor ouderen met dementie. Met slechts één herkenbare klep zet u de muziekspeler aan en uit.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De OER Muziekspeler: De perfecte "Radio" voor ouderen met dementie

Het kan voor mensen met dementie soms best lastig zijn om zelfstandig de radio te bedienen. Dat is zonde, want muziek heeft vaak een positief effect op het welzijn van mensen met dementie. Gelukkig is daar de OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler is gemakkelijk te bedienen en daarmee uitermate geschikt voor mensen met dementie. Ideaal toch?

✔️ Eenvoudige bediening d.m.v. één klep
✔️ Voeg zelf de favoriete muziek toe met de bijgeleverde USB-kabel (ruimte voor meer dan 1.000 nummers)
✔️ Eenvoudig design om verwarring te voorkomen
✔️ Uitstekende kwaliteit en kan tegen een stootje
✔️ Oogt vertrouwd dankzij het traditionele en herkenbare ontwerp
   

Waarom heeft u een OER Muziekspeler nodig?

De OER Muziekspeler is uitermate geschikt om mensen met dementie weer te laten genieten van muziek. De persoon kan dankzij het eenvoudige design de OER Muziekspeler zelf bedienen. U kunt als familielid/verzorger zelf muziek toevoegen aan de OER Muziekspeler door middel van de bijgeleverde USB-kabel. U kent de desbetreffende persoon het best, daardoor kunt u muziek toevoegen waarvan u weet dat deze persoon het gaat waarderen. Zo kan de persoon zelfstandig weer genieten van de muziek van vroeger.
 

Wat maakt de OER Muziekspeler speciaal?

De OER Muziekspeler is speciaal ontworpen om mensen met dementie weer te laten genieten van hun favoriete muziek. De personen hoeven nu niet te wachten tot iemand de radio voor ze aan zet, maar kunnen door middel van de eenvoudige bediening zelf de OER Muziekspeler bedienen. Familieleden of verzorgers kunnen met de USB-kabel muziek toevoegen aan OER Muziekspeler. De OER Muziekspeler heeft een intern geheugen van 4GB dat ruimte biedt voor meer dan 1.000 nummers. Zodra de muziek is toegevoegd hoeft de persoon alleen de klep omhoog te doen om de OER Muziekspeler aan te zetten, en de klep omlaag te drukken om deze weer uit te zetten. Aan de onderzijde van de OER Muziekspeler is het mogelijk om het volume te regelen. Zo voorkomt u dat de muziek per ongeluk te hard of te zacht wordt gezet. 

De OER Muziekspeler bestellen inclusief muziek?
Dat kan! Als u wilt, helpen wij u alvast op weg door de OER Muziekspeler inclusief muziek te leveren. De OER Muziekspeler wordt alvast voorzien van 100 hits uit de jaren 50, zodat deze helemaal gebruiksklaar is. Het album dat op de OER Muziekspeler wordt gezet is "100 Hits Fabulous 50s". Dit CD album wordt ook meegeleverd. De meerprijs hiervoor is 30 euro. 

Hieronder ziet u hoe beppe meezingt en meedanst bij het ontvangen van de OER Muziekspeler

 

Ignar Rip van MuziekGeluk over de OER Muziekspeler

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019