Producten / Radio's /

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

OER Muziekspeler | Inclusief muziek

Simpel te bedienen muziekspeler (met de vormgeving van een radio) perfect voor ouderen met dementie. Gebruik slechts één herkenbare klep om de muziek aan en uit te zetten. Nu ook beschikbaar inclusief

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 219,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze muziekspeler geeft ouderen met dementie toegang tot muziek, nu beschikbaar inclusief muziek van vroeger

Deze muziekspeler is ontworpen voor ouderen met dementie. Muziek is van enorme toegevoegde waarde, zeker voor iemand met dementie kan muziek het verschil maken. Toch is luisteren naar muziek vaak te lastig en buiten bereik. De Oer muziekspeler maakt muziek weer toegankelijk. Door het gebruiksgemak, kan de persoon met dementie zelf weer muziek aanzetten wanneer hij/zij dat wil. Met één klep is de muziek aan en uit te zetten.  Zo kan er muziek geluisterd worden, ook wanneer er even geen bezoek is en de verzorgers er even niet zijn.   

De persoon met dementie heeft geen hulp nodig bij de bediening van de muziekspeler

Deze muziekspeler is zo ontworpen, dat de oudere met dementie deze zelf kan bedienen. De focus ligt namelijk volledig op gebruiksgemak. Het gebruiksopties zijn terug gebracht naar de volgende drie: 
1. Muziek aan (Klep omhoog)
2. Volgend nummer (Druk de grote ronde knop in)
3. Muziek uit (Klep omlaag)

Wel moet de muziekspeler even ingesteld worden. Dit bestaat uit de volgende twee stappen: 
1. Instellen van het volume. 
2. Het uploaden van muziek.

Het instellen van de muziekspeler gebeurt door vrienden, familie en/of verzorgers. We willen voorkomen dat het volume te hard of te zacht wordt gezet, dit kan namelijk tot onrust leiden. Daarom is de regeling hiervan verstopt aan de onderkant van de muziekspeler. Hier vindt u twee gaatjes (links zachter en rechts harder). Door één van de knopjes met een pen 5 seconden in te drukken, verandert het volume. Daarnaast is de muziekspeler bedoelt om iemands eigen favoriete muziek op te zetten. Herkenbare muziek zorgt voor extra plezier en ook resultaat. U uploadt de muziek eenvoudig naar de muziekspeler via de computer met de bijleverde usb-kabel.  

Wij helpen u graag op weg door de muziekspeler vast te vullen met hits uit de jaren 50 

Om u alvast op weg te helpen, te ontzorgen en zodat de muziekspeler direct gebruikt kan worden bieden wij de optie aan om de muziekspeler te leveren inclusief muziek van vroeger. Wij zorgen ervoor dat de muziekspeler vast gevuld wordt met muziek, namelijk het album “100 hits Fabulous 50s”. Op deze manier is de muziekspeler helemaal klaar voor gebruik en hoeft u nog maar één ding te doen: De klep omhoog om naar muziek te luisteren.

De voordelen op een rijtje
Bediening van de muziekspeler gaat met slechts één klep
Geeft iemand met dementie weer toegang tot zelf muziek te luisteren
Genoeg ruimte voor ruim 1000 muzieknummers
Helemaal klaar voor gebruik met 100 hits van vroeger
Mooi cadeau voor iemand met dementie
Muziekspeler is geschikt voor ouderen met dementie

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019