Producten / Radio's /

OER Diverso (Tablet met speakers)

OER Diverso (Tablet met speakers)

Handige tablet voor ouderen met ingebouwd hifi speakersysteem en helder beeldscherm. Wordt geleverd met afstandsbediening voor een gemakkelijke bediening.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 179,00
€ 169,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Perfect voor ouderen: Het gemak van een tablet met de geluidskwaliteit van een radio

Het touchscreen zorgt voor een gemakkelijke bediening van de tablet en de ingebouwde stereospeakers zorgen geluid van kwaliteit. Deze tablet is perfect voor ouderen. U kijkt gemakkelijk naar een interessante serie, luistert binnen een paar klikken naar een mooi luisterboek of luistert naar uw favoriete muziek. Ook kunt u videobellen met vrienden en/of familie, dit zorgt voor eenvoudige contact op afstand.

✔️ Eenvoudige bediening door het grote touchscreen (17,5 cm) en bijgeleverde afstandsbediening
✔️ Contact op afstand met videobellen

✔️ Voldoende ruimte voor duizenden foto’s en/of muzieknummers
✔️ U kunt altijd ruilen of retourneren binnen 14 dagen
✔️ Tablet is geschikt voor ouderen

 

Deze handige tablet is multi inzetbaar en neemt u eenvoudig met u mee

Naast dat het grote en heldere scherm zorgen voor een makkelijke en eenvoudige de bediening van dit apparaat. Zorgt de vormgeving van deze tablet ervoor dat het apparaat stevig staat en voorkomt het omvallen. U zet deze leuke tablet neer waar u maar wilt, in de slaapkamer, woonkamer of in de keuken tijdens het koken.

Krijg een indruk van het apparaat en bekijk onderstaande review 

   

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder ook op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019