Producten / Platenspelers /

OER Muzieksysteem (inclusief DAB+)

OER Muzieksysteem (inclusief DAB+)

Klassieke platenspeler in een herkenbare houten behuizing met ingebouwde speakers. Speel ook eenvoudig muziek vanaf USB, cassette, radio en CD. Nu met DAB+ radio!

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Retro platenspeler in klassieke stijl met het nieuwe DAB+ radio

Deze retro platenspeler is een compleet muzieksysteem in klassieke stijl in een solide houten kast. Nu ook voorzien van DAB Radio. Het mooie ontwerp past overal en is een ware eyecatcher. Haal met deze platenspeler een stukje van vroeger, een stukje antiek in huis. Naast de mooie vormgeving is de platenspeler ook super functioneel. Naast het afspelen van uw favoriete lp’s, speelt u ook eenvoudig muziek af van een CD, USB en zelfs een cassettebandje. Herleef de muziek en herinneringen van vroeger of luister naar de muziek van nu via de ingebouwde AM/FM radio of via het nieuwe DAB+. 
 

Wat is dat DAB+ radio dan?

DAB+ is de digitale opvolger van FM. Met DAB+ ontvang je meer radiostations dan op FM. Bovendien is het geluid helder en zonder ruis of gekraak. Daarnaast selecteert u eenvoudig uw favoriete radiostation uit een (meestal) alphabetische lijst, deze hoef u dus niet meer op te zoeken door af te stemmen op de juiste frequentie. U kunt DAB+ overal ontvangen via de ether, zonder kabelaansluiting of abonnement. Het einge wat u nodig heeft is een radio die geschikt is voor DAB+ ontvangst.
 

Geniet overal van uw favoriete platen en maak ze digitaal

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze retro platenspeler digitaliseert u lp’s en ook cassettebandjes naar mp3 formaat. 

  • Retro platenspeler met een mooi klassiek ontwerp

  • Beschikt over ingebouwde luidsprekers 

  • Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch

  • Gemakkelijke bediening met de bijgeleverde afstandsbediening

  • Platenspeler perfect voor ouderen

  • U kunt altijd ruilen/retourneren binnen 14 dagen

  • Nu inclusief DAB+ ontvangst

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019