Producten / Radio's /

OER DAB-36 Radio (DAB radio)

OER DAB-36 Radio (DAB radio)
OER DAB-36 Radio (DAB radio)

Een DAB+ tafelradio van kwaliteit, verpakt in een retro-moderne look en een mooie houten kast. De retro radio is eenvoudig te bedienen door de grote knoppen en beschikt over moderne afspeelmogelijkhed

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 69,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Mooie retro DAB+ radio voor al uw muziek

De grote knoppen aan de voorkant van de DAB+ radio zorgen voor makkelijke bediening. Zet de radio eenvoudig op uw favoriete muziekzender. Deze radio is perfect voor ouderen die technologie verwarrend vinden. De radio heeft de herkenbare vormgeving van een oude klassieke radio van vroeger. Dit zorgt voor een gevoel van nostalgie, maar ook voor een punt van herkenning.
 

Zet de radio neer in de slaapkamer, woonkamer of keuken. Eigenlijk past deze radio overal

De radio is compacte en heeft een mooie ontwerp. Dit zrogt ervoor dat u de radio overal neer kunt zetten. De radio zet u bijvoorbeeld mooi neer in de keuken, de woonkamer, garage of zelfs in de slaapkamer. Zo luistert u overal naar uw favoriete muziek of radioprogramma. Bovendien werkt de radio ook op batterijen.

Maak de overstap naar DAB+ radio

Met deze DAB+ retro radio luistert u naar uw favoriete radioprogramma, maar ook naar uw digitale muziekcollectie. Eenvoudig verbindt u de radio via bluetooth met een smartphone en/of laptop om draadloos naar uw muziek te luisteren. Geen gedoe met kabels. Bovendien zorgt de DAB+ tuner voor een helder en ruisvrijsignaal bij het luisteren van radio.

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen

  • Herkenbare vormgeving

  • Leuk als cadeau

  • Word ’s ochtends gewekt door muziek met de wekkerfunctie

  • Mooi houten ontwerp

  • Radio perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019