Producten / Platenspelers /

OER L-3808 wit (Luxe platenspeler)

OER L-3808 wit (Luxe platenspeler)
OER L-3808 wit (Luxe platenspeler)

Luxe platenspeler geschikt voor ouderen, neemt weinig ruimte in en is makkelijk aan te sluiten. Met deze mooie platenspeler digitaliseert u ook eenvoudig uw oude platen van vroeger.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Luxe platenspeler voor al  uw opgeborgen lp's van vroeger

Herleef oude tijden met deze mooie platenspeler. Combineer de nostalgie van het afspelen van lp’s met deze moderne platenspeler en geeft uw kamer een heerlijke sfeer. Luister naar perfect geluid door de platenspeler aan te sluiten op uw externe luidsprekers of een bestaande stereoset. De platenspeler is eenvoudig te bedienen met een paar duidelijke knoppen. Genieten van muziek zoals vroeger, dat willen we toch allemaal.  
 

Luister uw lp's van vroeger ook onderweg op uw smartphone

De muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Buitenshuis genieten van uw favoriete muziek? Geen probleem, deze platenspeler digitaliseert eenvoudig uw lp’s naar mp3 formaat. Zo kunt u overal genieten van van uw muziek, ook als u onderweg bent.

  • Makkelijke bediening met grote knoppen

  • Digitaliseer uw favoriete lp's

  • Speel lp’s af van zowel 7 als 12 inch

  • Altijd ruilen/retourneren binnen 14 dagen

  • Platenspeler geschikt voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019