Producten / Platenspelers /

OER L-3808 (Luxe Platenspeler)

OER L-3808 (Luxe Platenspeler) OER L-3808 (Luxe Platenspeler) OER L-3808 (Luxe Platenspeler)
OER L-3808 (Luxe Platenspeler) OER L-3808 (Luxe Platenspeler) OER L-3808 (Luxe Platenspeler)
OER L-3808 (Luxe Platenspeler)
Luxe uitgebreide platenspeler met mogelijkheid tot digitalisering van uw lp's. Neemt weinig ruimte in en is makkelijk aan te sluiten. Zeer goede kwaliteit.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Platenspeler van super kwaliteit voor uw opgeborgen lp’s

Deze platenspeler combineert de nostalgie van het afspelen van lp’s met een moderne look en geeft een heerlijke sfeer in uw kamer. Sluit de platenspeler aan op externe luidsprekers of een bestaande stereoset. Met een paar knoppen bedient u eenvoudig de muziek. Geniet van uw favoriete lp’s en herleef dierbare herinneringen.  


Digitaliseer uw muziekcollectie: eenvoudig van lp naar mp3

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze platenspeler digitaliseert u lp’s naar mp3 formaat. Dan bent u in het vervolg niet altijd afhankelijk van een platenspeler en de lp’s. 

✔️ Eenvoudige bediening door de grote knoppen
✔️ Maak uw muziekcollectie eenvoudig digitaal in mp3 formaat tijdens het afspelen
✔️ Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch
✔️ Mooi strak ontwerp en top kwaliteit
✔️ Platenspeler perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2022