Producten / Platenspelers /

OER L-3808 grijs (Luxe Platenspeler)

OER L-3808 grijs (Luxe Platenspeler)

Luxe platenspeler met mogelijkheid tot digitalisering van uw lp's. Neemt weinig ruimte in en is makkelijk aan te sluiten.

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Luisteren weer naar uw opgeborgen lp’s

Deze platenspeler combineert de nostalgie van het afspelen van lp’s met een moderne look en geeft een heerlijke sfeer in uw kamer. Sluit de platenspeler aan op externe luidsprekers of een bestaande stereoset. Met een paar knoppen bedient u eenvoudig de muziek. Geniet van uw favoriete lp’s en herleef dierbare herinneringen.  
 

Maak van uw lp collectie een digitale muziekcollectie

Wilt u de muziek van lp’s ook op uw computer of smartphone hebben? Zodat u ook buitenshuis kunt genieten van de muziek? Geen probleem, met deze platenspeler digitaliseert u lp’s naar mp3 formaat. Dan bent u in het vervolg niet altijd afhankelijk van een platenspeler en de lp’s. 

  • Eenvoudige bediening door de grote knoppen

  • Maak uw muziekcollectie ook digitaal

  • Speelt lp’s af van zowel 7 als 12 inch

  • Strak ontwerp met beschermkap

  • Platenspeler perfect voor ouderen

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019