Producten / Beeld /

OER PFF-1010 zwart (Interactieve fotolijst)

OER PFF-1010 zwart (Interactieve fotolijst)

Leuk voor bij opa en oma in huis! Stuur van afstand foto's naar de digitale fotolijst bij hen in de kamer. Een groot helder scherm met een diameter van 25,7 cm.

Standaard levertijd

Eind april weer leverbaar

€ 109,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Ontvang foto's van vrienden en familie direct op deze fotolijst in de woonkamer

Deze slimme digitale fotolijst heeft een klassiek design met een moderne functionaliteit, perfect om uw favoriete foto’s op te presenteren. Bovendien is het bijzondere van deze fotolijst dat ook uw vrienden en familie foto’s kunnen sturen naar de fotolijst. Uiteraard bepaalt u zelf wie wel of wie geen foto’s mag versturen.

Bekijk hier hoe deze slimme interactieve fotolijst werkt:

Ontvang foto's vanaf de andere kant van de wereld direct op de interactieve fotolijst

Eenvoudig ontvangt u foto’s vanuit waar ook ter wereld. Zo kunt u meegenieten met naasten, vrienden en/of familie die bijvoorbeeld een mooie reis maken aan de andere kant van de wereld of genieten van een lekker dagje het uit. Natuurlijk hoeft u niet continu dezelfde foto te zien. Stel een foto-rotatiesnelheid in van 10 seconden tot 30 minuten. Ook kunt u doormiddel van een timerfunctie instellen wanneer de fotolijst aan en uitstaat.

Nog even een aantal punten op een rijtje:

  • De foto's zijn zeer goed te zien op het hoge resolutie beeldscherm met een diagonaal van 25,7 cm (10 inch)

  • De fotolijst is eenvoudig te bedienen te bedienen met touchscreen

  • Ontvang foto’s van familie en vrienden direct op de fotolijst

  • Afmetingen: 267 (b) x 195 (h) x 24 (d) mm

  • Er is ruimte voor duizenden foto's met het 8GB intern geheugen

  • Geschikt voor ouderen en senioren

Oer Audio
Oer Audio richt zich op simpele en eenvoudige audioapparatuur voor ouderen. Wij willen dat iedereen geluk kan ervaren, troost kan vinden of simpelweg gewoon kan genieten door het luisteren naar zijn/haar favoriete muziek. Om dit mogelijk te maken zijn gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit twee van onze sleutelwoorden. Er is een passende oplossing voor iedereen. Wij bieden radio's, platenspelers, fotolijsten, tablets en meer voor ouderen.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019