Producten / Beeld /

OER FULL HD WiFi fotolijst (29,5 cm)

OER FULL HD WiFi fotolijst (29,5 cm)

Interactieve fotolijst die op WiFi werkt. Stuur simpel foto's van je mobiel direct naar de fotolijst bij opa en oma in de woonkamer. Extra groot en FULL HD beeldscherm.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen. Let op: op=op.

€ 169,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Stuur direct foto’s vanaf je mobiel naar de WiFi fotolijst bij opa en oma thuis

Het is niet altijd mogelijk om langs te gaan bij opa en oma. Bijvoorbeeld door afstand, tijd of een rare periode als waar we nu inzitten. Gelukkig zijn er mooie oplossingen, zoals deze interactieve fotolijst. Stuur snel en eenvoudig foto’s direct vanaf je telefoon naar de fotolijst. Dit is de perfecte manier om opa en oma te betrekken bij leuke momenten. Zij hoeven niks anders te doen behalve lekker genieten van de foto’s. Super toch?

✔️ Heerlijk genieten van foto’s van vrienden en familie
✔️ Stuur foto’s direct van je telefoon naar de fotolijst
✔️ Ruimte voor duizenden foto’s (8GB intern geheugen)
✔️ Super goede kwaliteit met het extra grote FULL HD beeldscherm
✔️ Hou opa en oma verbonden met de rest van de familie

Waarom heeft u deze WiFi fotolijst nodig?
Direct foto’s ontvangen op de fotolijst vanuit waar ook ter wereld. De fotolijst werkt namelijk op WiFi. Op die manier kunnen opa en oma op afstand meegenieten met familie. Genieten van leuke foto's van uitstapjes, een mooie reis of gewoon van dagelijkse bezigheden. Dit is een mooie manier om hen te betrekken bij de rest van de familie of vrienden. Elke foto is een mooi contactmoment. Dit voorkomt eenzaamheid bij ouderen, iets wat zeker in tijden als deze een actueel probleem is. Veel ouderen zitten thuis in een sociaal isolement, deze fotolijst is een mooie uitkomst om toch met elkaar verbonden te zijn. Opa en oma hoeven er zelf niks voor te doen, dus dat is lekker makkelijk. Super toch?

Wat maakt deze fotolijst dan zo bijzonder?
Het mooie aan de fotolijst is dat de hele familie (of een andere groep mensen) er foto’s naar kunnen sturen. Natuurlijk bepaalt u zelf wie er allemaal foto’s kunnen sturen naar de fotolijst. Natuurlijk wordt niet steeds dezelfde foto getoond. Stel een foto-rotatiesnelheid in van 10 seconden tot 30 minuten. Verder kunt u met een timerfunctie instellen wanneer de fotolijst aan en uit staat. Zo schakelt de fotolijst bijvoorbeeld automatisch ’s nachts uit en ’s ochtends weer aan. Daarnaast beschikt deze fotolijst over een extra groot en FULL HD scherm. Dit betekent een extra mooie weergave van alle foto’s. Een super mooi en waardevol cadeau. Al veel grootouders zijn ontroerd geraakt van blijdschap bij het ontvangen van deze fotolijst. En wij zeggen: “Opa of oma blij? Wij blij”. 
 

Over OER AUDIO

Oer Audio is de specialist op het gebied van audio voor ouderen. Wij richten ons in het bijzonder ook op ouderen die te maken hebben met dementie. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Hier zetten wij ons graag voor in.
 
In een wereld vol technologie vinden wij het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de juiste apparatuur. Daarom richt het team van Oer Audio zicht op kwaliteitsproducten die simpel, eenvoudig en herkenbaar zijn. Onze sleutelwoorden zijn dan ook:

1. Herkenbaar 2. Gemak 3. Kwaliteit

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

© OER AUDIO | 2021