Producten / Beeld /

DayClock Plus 10

DayClock Plus 10

Handige en leuke kalenderklok met agendafunctie. De klok geeft de dag, datum, en dagdeel groot weer. Geschikt als klok voor iemand met dementie en handig als geheugensteun.

€ 239,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Moderne tablet-klok combinatie voor oriëntatie, planning en verbinding. Handig voor ouderen, maar ook erg leuk

De DayClock brengt het nuttige met het aangename samen. DayClock biedt op een overzichtelijke wijze de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel). Zo functioneert de DayClock als een stijlvolle klok en geheugensteun. Daarnaast biedt de DayClock ook leuke en handige extra opties, zoals het inplannen van afspraken. De DayClock biedt de mogelijkheid voor familie, mantelzorgers, vrienden en/of verzorgers om agendapunten, zoals een doktersafspraak, medicijninname momenten of verjaardagen in de kalenderklok te zetten. Deze boodschappen verschijnen op de kalenderklok op de aangegeven tijd. Dit doet u eenvoudig vanaf de smartphone of computer. Ook biedt de DayClock familie en vrienden de mogelijkheid om berichten en foto’s op de tabletklok te plaatsen. Zo worden op simpele en leuke wijze verschillende generaties met elkaar verbonden.
 

Vergroot iemands grip op tijd

De DayClock vergoot de grip op tijd en het leven, ondersteunt de zorg door familie, mantelzorgers en zorginstellingen en zorgt voor verbinding en contact tussen mensen. Op deze manier helpt de dayclock ook tegen eenzaamheid. Dit komt helaas steeds vaker voor, evenals mensen met geheugenproblematiek: het is een voortschrijdende ontwikkeling. Daar zijn innovatieve producten voor nodig, ontwikkeld met oog op de toekomst.

Ontvang gratis een halfjaar abonnement bij aanschaf
Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand de DayClock kunt benaderen, om bijvoorbeeld afspraken, activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten. Om gebruik te maken van de functies die horen bij het abonnement, krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en wachtwoord. Bij aanschaf van de DayClock ontvangt u standaard een halfjaarabonnement gratis. Na 6 maanden kunt u het abonnement handhaven voor slechts 3 euro per maand. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betalingslink van DayClock. Via deze link kunt u het abonnement voor een jaar verlengen.

DayClock is geschikt voor zelfstandig wonenden en voor in een zorginstelling

De DayClock is geschikt voor zelfstandig wonenden en ondersteunt het langer thuis blijven wonen. Daarnaast is de DayClock ook geschikt voor innovatieve zorginstellingen. Het biedt structuur en verbinding voor haar cliënten, hun familie en het ondersteunt haar zorgprofessionals in hun dagelijkse werk.

Bekijk hieronder de ervaring van ergotherapeut dhr. Bocken met de DayClock

  • Handige kalenderklok met agenda functie

  • Geschikt als stijlvolle tafelklok (zowel digitale als analoge weergave)

  • Het scherm is mooi groot en helder met een diameter van 25,4 cm

  • De DayClock verbindt generaties en familie met elkaar

  • Geef de DayClock als cadeau

  • Geschikt als ondersteunende dementieklok

"Mijn moeder woont alleen en vindt de DayClock heel gezellig"

"Voor ons (haar kinderen) is het fijn om haar berichten en foto's te sturen van bijvoorbeeld onze vakantie. Ook wens ik haar via de DayClock iedere avond welterusten. Gezellig, heb ik zo geprogrammeerd. Ook sturen we berichtjes dat we op bezoek komen of als we wat leuks gaan doen. Al zou ze straks geen klok meer kunnen kijken dan ziet ze toch nog de foto's en berichtjes”, aldus een review van één van de ongeveer 1500 huidige gebruikers van DayClocks.

Over Oer-Audio.nl
Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio vindt dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Daarom richt Oer-Audio zich op simpele en eenvoudige radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets voor ouderen. De twee sleutelwoorden voor de producten van Oer-Audio zijn dan ook gebruiksgemak en kwaliteit.

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2019