Doelgroepen / Mensen met dementie /

Combideal: Beer Arthur en Muziekspeler

Combideal: Beer Arthur en Muziekspeler

Speciaal voor de feestdagen een mooie aanbieding: De Oer Muziekspeler + Beer Arthur. Speciaal voor ouderen met dementie. Geef hen op een eenvoudige en leuke manier toegang tot muziek.

Standaard levertijd

Levering verwacht tweede week van december

€ 249,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Speciaal voor de feestdagen hebben wij een leuke en muzikale combideal samengesteld. Deze combideal bestaat uit de Oer Muziekspeler en de muzikale beer Arthur. Speciaal voor ouderen met dementie.

Een cadeau met iets extra’s
Deze combideal is zeer geschikt om cadeau te doen aan iemand met dementie. Met dit cadeau geef je echt iets extra’s. Je geeft iemand toegang tot zijn/haar eigen muziek. De impact van deze persoonlijke herkenbare muziek bij iemand met dementie is bijzonder. Muziek roept ‘verloren’ herinneringen op en activeert het brein. De muziek en herinneringen geven een veilig “thuis” gevoel. Met muziek verhogen we de kwaliteit van leven. 

De muziekspeler is heel eenvoudig te bedienen
De Oer muziekspeler is speciaal ontworpen voor mensen met dementie en met slechts één klep te bedienen! Omhoog voor muziek aan en omlaag voor muziek uit. De Oer muziekspeler geeft eenvoudig toegang tot iemands persoonlijke herkenbare muziek. Er is ruimte voor meer dan duizend nummers. Daarnaast heeft de muziekspeler het ontwerp van een radio van vroeger. Dit zorgt voor een punt van herkenning. Dit zorgt voor een mooie combinatie: Herkenbare muziek uit een herkenbaar apparaat.

Ook los te verkrijgen: Oer Muziekspeler

Een zachte beer met herkenbare muziek
Met deze zachte beer geef je iets om voor te zorgen. Het zorgen voor de beer maakt iets los bij iemand met dementie. Het geeft een gevoel van veiligheid en zelfwaardigheid. Daarnaast maakt de beer ook muziek door zachtjes in zijn linker poot te drukken. De muzikale beer maakt mensen actief en verhoogt het niveau van bewustzijn. De beer kan gevuld worden met luisterboeken, leuke liedjes, verzorgende ritmes of zelfs Bijbelverhalen. Met zijn 4GB interne geheugen is er ruimte voor circa 1.000 nummer.

Ook los te verkijgen: Beer Arthur

  • Zachte muzikale beer voor iemand met dementie
  • Simpele muziekspeler speciaal ontworpen voor ouderen met dementie
  • Speciale feestdagen aanbieding
  • Persoonlijke muziek
  • Bijzonder cadeau

Over OER audio

Oer-Audio is een bedrijf opgericht voor en door liefhebbers van het leven en muziek. Muziek zorgt voor ontroering, verbinding, herinneringen en soms zelfs voor verandering. Oer-Audio wil dit mogelijk maken en richt zich specifiek op de ouderen in Nederland. Daarom zijn de sleutelwoorden voor onze producten gebruiksgemak en kwaliteit.

Onze missie is alle ouderen toegang geven tot hun eigen muziek of boeken en hen in verbinding brengen met hun familie.

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© OER audio | 2018